Media Tribune s.r.o. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Media Tribune s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Operátor soukromých letadel ABS Jets staví v Bratislavě nové kanceláře pro svůj expandující byznys

18.01.2011, Bratislava - Společnost ABS Jets, přední operátor, broker a údržbové centrum soukromých tryskáčů na Slovensku a v České republice, ohlásila v lednu letošního roku začátek stavebních prací na novém sídle společnosti na bratislavském letišti. Reaguje tak na rostoucí poptávku po svých službách.

Antónia Tomková jmenována novou obchodní ředitelkou společnosti ABS Jets

13. ledna 2011, Praha - Společnost ABS Jets, přední broker a operátor soukromých tryskáčů a průkopník v oboru soukromé letecké přepravy v České republice a na Slovensku,přivítal v lednu letošního roku významnou posilu. Do pozice obchodní ředitelky byla jmenována Antónia Tomková.

Po České republice útočí slevové servery také na Slovensko

05.01.2011, Praha – Nebývalý rozmach, který v posledním roce na českém trhu zaznamenaly servery zaměřené na kolektivní nakupování, proniká i k našim východním sousedům. 11.1.2011 bude oficiálně spuštěn první československý „slevomat“ na Slovensku, nákupní portál Zlavostroj.sk.

Na Letišti Ruzyně vyroste nový hangár pod taktovkou společnosti ABS Jets

22.10.2010, Praha – Přední operátor privátních letadel v České republice i v regionu střední a východní Evropy, společnost ABS Jets, postaví na pražském ruzyňském letišti nový hangár o celkové kapacitě 6 000 m2. Slavnostní odhalení základního stavebního kamene proběhlo dnes v pátek 22.10.2010 v 11:00. Na základní stavební kámen společně poklepali generální ředitel společnosti ABS Jets Vladimír Peták, generální ředitel Úřadu pro civilní letectví ČR Josef Rada a zástupci pražského Letiště Ruzyně.

Společnost ABS Jets poprvé v Česku představila luxusní vzdušné taxi Phenom 300

13.10.2010, Praha – Přední tuzemský operátor a broker soukromých tryskáčů, společnost ABS Jets, představila v pondělí v pražské Ruzyni zbrusu nové vzdušné aerotaxi. Původem brazilským strojem Phenom 300, který je zatím jediným exemplářem svého druhu v České a Slovenské republice, reaguje na výrazně rostoucí poptávku po cestování business jetem.

Poslední tiskové konference