Tomáš Zdechovský, europoslanec | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Tomáš Zdechovský, europoslanec

Poslední vydané tiskové zprávy

Okamura u odvolacího soudu prohrál. Za své lži se musí omluvit europoslancům Zdechovskému a Svobodovi

Praha – Předseda hnutí SPD Tomio Okamura se musí omluvit na své Facebookové stránce europoslanci Tomáši Zdechovskému a bývalému europoslanci Pavlu Svobodovi (oba KDU-ČSL) za nepravdivé výroky, které o nich šířil na svých sociálních sítích a v médiích. Okamura uvedl, že oba europoslanci hlasovali v roce 2017 pro uvalení sankcí na Českou republiku za nepřijímání migrantů. Odvolací soud v pondělí potvrdil, že tento výrok není pravdivý.

Dobrá muzika opět roztančí pivní tanky

Praha - V sobotu 20. srpna od dvou odpoledne se chráněný pivovar Chříč už po dvanácté rozezvučí hudbou a hlasy divadelníků. Komorní festival Křič Fest letos opět slibuje různorodý program: kvalitní muziku, divadla a workshopy pro děti i dospělé, dobré jídlo a vynikající řemeslné pivo.

Europoslanci kontrolovali čerpání dotací v Polsku. Vyjádřili obavy nad systémem rozdělování veřejných prostředků

Varšava - Delegace Výboru pro rozpočtovou kontrolu Evropského parlamentu (CONT) vedená předsedkyní Monikou Hohlmeierovou ukončila ve středu návštěvu Varšavy, kde se zabývala čerpáním finančních prostředků EU. Europoslanci vyjádřili obavy nad systémem rozdělování veřejných prostředků, včetně peněz z fondů EU. Podle nich také nese vláda odpovědnost za problémy, které Polsku brání splnit všechny podmínky pro získání dalších evropských financí.

Europoslanci kontrolují v Polsku čerpání dotací, zajímají se také o situaci v agentuře Frontex

Varšava - Pod vedením Moniky Hohlmeierové se sejdou europoslanci Výboru pro rozpočtovou kontrolu Evropského parlamentu (CONT) v pondělí ve Varšavě, aby se důkladně seznámili s řízením a rozdělováním finančních prostředků z fondů Evropské unie. Během třídenní mise navštíví poslanci ageturu Frontex či úspěšný projekt placený z kohezních fondů EU - druhou linku varšavského metra. Naplánovaná jsou také jednání s politiky, soudci, občanskými aktivisty i nezávislými novináři.

Broumovská farnost získala platební terminály. Na opravu kostelů budou moci návštěvníci přispět bezhotovostní platbou

Broumovsko – Na opravy zdejších unikátních barokních kostelů půjde v nejbližší budoucnosti přispívat bezhotovostním platebním stykem. ČSOB nabídla platební terminály broumovské farnosti na půl roku zcela zdarma. Podle europoslance Tomáš Zdechovského se jedná o velký posun, který pomůže farnosti vybrat mnohem více peněz na rekonstrukci broumovských kostelů.

Poslední tiskové konference

Představení chytré pomůcky k rehabilitaci, elektronické kostky IMU Rubik’s Futuro
19. 6. 2019 10:00 | Pasáž ČTK, Opletalova 5, Praha 1 více

ŽELIVKA: budoucnost nádrže a jejího okolí