Heluz | Tiskovky.info

Heluz

Poslední vydané tiskové zprávy

Heluz se pochlubí na Slovensku

Dva své úspěšné produkty roku 2011 přiveze společnost HELUZ na bratislavský veletrh CONECO/RACIOENERGIA 2012.

Cihelnu Kryry koupila společnost HELUZ

Areál cihelny Kryry, kde již několik let neprobíhá výroba, koupil největší tuzemský výrobce cihelných produktů HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Zřizuje zde distribuční sklad pro svůj sortiment, plánuje další investice a najetí výroby. Společnost HELUZ zakoupila cihelnu od firmy Cihelny Kryry, a.s., během listopadu 2011.

Cihly zdraží, ale je možno ušetřit

Zatímco v posledních letech ceny stavebních materiálů nijak výrazně nerostly, čeká letos zájemce o stavbu domu nepříjemné zdražování. Kromě nárůstu DPH dojde díky zvýšení cen energií ke zdražení i samotného stavebního materiálu. Např. u cihelných produktů lze předpokládat zdražení až o 8 %.

HELUZ má zlatý roletový překlad

Nosný roletový a žaluziový překlad, jehož výrobcem je společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s., získal Zlatou cenu České stavební akademie v soutěži Stavební výrobek – technologie roku.

Unikátní cihla s integrovanou izolací nahradí dodatečné zateplení

Každý, kdo plánuje stavět dům, vybírá stavební materiál tak, aby pokud možno ušetřil náklady a přitom postavil dům s nejlepšími tepelněizolačními vlastnostmi. Budoucí majitelé se často rozhodují, zda dům zateplí, nebo využijí materiál, který již není potřeba zateplovat. Toto dilema řeší zcela nový unikátní produkt – cihelné bloky HELUZ Family 50 2in1, které v sobě spojují ty nejlepší vlastnosti kvalitního zdicího materiálu a tepelné izolace.

Poslední tiskové konference