CPI Hotels, a.s. | Tiskovky.info

CPI Hotels, a.s.

Vydané tiskové zprávy

Siddharta Café - Nejlepší DESIGNOVÝ BAR v rámci CZECH BAR AWARDS 2010

V pondělí 18. října vyhlásila odborná porota vítěze dalšího ročníku soutěže o nejlepší bary, kavárny a kluby České republiky - Czech Bar Awards 2010, pořádanou Českou barmanskou asociací. V pěti kategoriích bojovali o prestižní ocenění nejlepší podniky z Prahy i dalších měst České republiky. V kategorii Nejlepší designový bar získala prvenství restaurace Siddharta Café v Buddha-Bar Hotelu Prague.

Ranní Show Life rádia Evropa 2 v olomouckém hotelu Sigma se zúčastnilo přes 1000 lidí

Olomouckou Ranní Show Live v hotelu Sigma zakončilo rádio Evropa 2 svou výjezdní akci k oslavám 20. narozenin. Akce proběhla v pátek 27. srpna za účasti populární trojice: Leoš Mareš, Patrik Hezucký a Lucie Šilhánová, kterým zdárně sekundoval také moderátor Pavel Cejnar. Na Ranní Show Live Evropy 2 se přišlo podívat více jak 1 000 lidí.

CEURGEM 2010 v Clarion Congress Hotelu Prague

Šestý ročník středoevropského setkání odborníků gastroenterologie - CEURGEM 2010, hostí ve dnech 25. – 26. června Clarion Congress Hotel Prague v pražských Vysočanech. Součástí významné lékařské konference budou i přednášky v rámci Českých a slovenských endoskopických dnů.

Clarion Congress Hotel Prague hostí letošní ICSC evropskou konferenci Mezinárodní asociace obchodních center ICSC 2010evropskou konferenci

29. dubna přivítá vysočanský Clarion Congress Hotel Prague evropskou konferenci Mezinárodní asociace obchodních center ICSC 2010. Pětatřicátý ročník konference s aktuálním mottem „Po zlaté horečce“ se letos ponese ve znamení hledání možností pro zotavení z hospodářské krize.

Restaurace Golf Čeladná nově pod taktovkou Clarion Congress Hotelu Prague

Pod vedením Clarion Congress Hotelu Ostrava znovu zahájila provoz Restaurace Golf Čeladná v areálu Prosper Golf Resort Čeladná. Nový provozovatel otevřel restauraci počátkem února slavnostními zabíjačkovými hody pro více než 50 hostů. Pro novou sezónu připravil šéfkuchař restaurace Tomáš Neuvirt kromě stálého menu také řadu gastronomicky zajímavých akcí.

Clarion Congress Hotel Prague hostí letošní finále Kuchaře roku

Vysočanský Clarion Congress Hotel Prague hostí 20. března letošní finále již devátého ročníku soutěže Kuchař roku, kterou tradičně pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Celodenní klání doplněné bohatým programem slavnostně završí XIX. Reprezentační ples AKC ČR.

Bronzové ocenění ze Stuttgartu pro cukrářku kongresového Clarionu v Praze Vysočanech

Počátkem února si cukrářka pražského kongresového Clarionu ve Vysočanech Andrea Lechnerová připsala na své konto další ocenění za své cukrářské umění. Ve Stuttgartu se účastnila renomované soutěže Intergastra 2010 a v kategorii Culinary Trophy vybojovala bronzovou medaili.

CPI Hotels rozšiřuje síť hotelů střední kategorie pod značkou Fortuna Hotels

Od ledna 2010 se jeden z brandů české hotelové společnosti CPI Hotels rozšířil o další dva hotely. Původní tříhvězdičkový Quality Hotel Prague a Comfort Hotel Prague prošly rebrandingem a byly zařazeny pod značku Fortuna Hotels jako Fortuna Hotel City a Fortuna Hotel West, opět ve standardu tří hvězd.

Silvestrovská Chicago Gangster´s Party v libereckém Clarion Grandhotelu Zlatý Lev

Liberecký Clarion Grandhotel Zlatý Lev připravil na oslavu konce roku netradiční, ovšem velmi atraktivní silvestrovskou zábavu. Hotelové prostory se totiž promění v doupě chicagské mafie a salóny 30. let minulého století. Stylovou Chicago Gangster´s Party lze navíc spojit s relaxačním pobytem či lyžováním.

Do hotelu Černigov v Hradci Králové se vracejí silvestrovské oslavy

Na poslední večer v roce připravil královéhradecký hotel Černigov velkou silvestrovskou party, kterou chce navázat na oblíbené a proslulé silvestrovské oslavy z let minulých.

Degustace Svatomartinského vína v Clarion Congress Hotelu Ostrava

Mladá vína z nejlepších moravských sklepů, cimbálová muzika a vyhlášené speciality šéfkuchaře Otto Kokoszynskeho čekají 11. listopadu na milovníky svatomartinské tradice v Clarion Congress Hotelu Ostrava.

Užijte si OCOTBER FEST v českobudějovickém Hotelu Gomel

Všichni milovníci zlatavého moku a nejrůznějších dobrot z piva jsou během října zváni do Českých Budějovic. V Hotelu Gomel totiž probíhá OCTOBER FEST, na který se sjíždějí fajnšmekři z nejrůznějších míst České republiky i ze zahraničí.

Sigma Olomouc hostí celostátní konferenci o podpoře lidí s mentálním postižením

Na 250 odborníků z oblasti sociální péče, pedagogů, lékařů, akademických pracovníků, právníků a mentálně hendikepovaných se ve dnech 9. a 10. října sejdou v olomouckém Hotelu Sigma u příležitosti Celostátní konference k 40. výročí Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR (SPMP ČR). Podtitul letošní konference, která se schází pod záštitou Ministra pro lidská práva Michaela Kocába, zní „Od pomoci k podpoře – Od péče k samostatnosti“.

Buddha-Bar Hotel Prague mezi top 20 líbánkovými destinacemi světa

Australský časopis The Holidays for Couples určený především milovníkům romantiky a cestování ve svém posledním čísle zveřejnil žebříček 20 nejlepších líbánkových destinací světa. V nominaci „The 2009 Honeymoon Hot List“ figuruje také pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague.

GIPSY WAY TOUR Pavla Šporcla míří do Olomouce

Houslista Pavel Šporcl a slovenská romská cimbálová kapela Romano Stilo se 5. října 2009 představí ve Velkém sálu olomouckého hotelu Sigma. Podzimní turné GIPSY WAY navazuje na velkolepý úspěch loňského alba, které už po dvou měsících prodeje získalo Zlatou desku Supraphonu. V hotelu Sigma přivítají Šporcla stovky fanoušků.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec hostil zasedání Komory statutárních měst ČR

V libereckém Clarion Grandhotelu Zlatý Lev se 3. a 4. září uskutečnilo zasedání Komory statutárních měst ČR. Setkání primátorů se v Liberci konalo po šesti letech a na programu byla kromě jednání o současné problematice statutárních měst také prohlídka sportovišť hostících lyžařský šampionát.

Clarion Congress Hotel Prague rozšířil nabídku gastro služeb pro veřejnost

Pro hosty i širokou veřejnost rozšířil od září svou nabídku služeb vysočanský Clarion Congress Hotel Prague. Hoteloví hosté mohou využít 24-hodinový room service nebo nepřetržitý provoz populárního baru Chronos v hotelovém lobby. Firmy a široká veřejnost pak ocení zcela novou službu Take away.

„Wintonovy děti“ a jejich potomci se sejdou v Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech

Clarion Congress Hotel Prague partnerem projektu Winton Train – Inspirace dobrem Desítky „dětí“ zachráněných před holocaustem spolu se svými potomky, studenty a významnými osobnostmi se 1. září vydají na cestu dobovým vlakem z Prahy do Londýna, aby tak připomněli hrdinský čin Nicholase Wintona, jenž v roce 1939 pomohl stovkám převážně židovských dětí k útěku z okupovaného Československa. Projekt Winton Train - Inspirace dobrem, uspořádaný k 70. výročí této události, je zároveň jakýmsi happeningem, upozorňujícím na přetrvávající etnické, nacionální a náboženské spory v mnoha zemích světa. Jedním z partnerů je také vysočanský Clarion Congress Hotel Prague.

V Clarion Congress Hotel Prague se sešly špičky světové matematické fyziky

Na 700 odborníků z oblasti matematické fyziky se ve dnech 3. až 8. srpna sešlo v Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech. Konal se zde již 16. ročník nejvýznamnější mezinárodní konference, na které se představil také laureát Nobelovy ceny Steven Weinberg.

CPI Hotels představuje Clarion Congress Hotel Ostrava

Jedna z největších hotelových společností na českém trhu, provozovatel patnácti ubytovacích zařízení v rámci celé České republiky - společnost CPI Hotels, dovršila koncem února akvizici ostravského hotelu Atom. Nyní tento hotel představuje pod značkou Clarion Congress Hotel Ostrava, jako další hotel Clarion v síti nadnárodního řetězce Choice Hotel International.

Clarion Congress Hotel Prague zvolen nejlepším hotelem značky Clarion ve Střední Evropě za rok 2008

V Praze 9 Vysočanech se od 24. do 27. května koná Choice Hotels European Franchise Meeting, konference evropských představitelů Choice Hotels International – druhé největší hotelové sítě na světě. V rámci úvodního programu udělili delegáti hostitelskému hotelu Clarion Congress Hotel Prague ocenění Nejlepší hotel Clarion ve Střední Evropě za rok 2008.

Mezinárodní hotelová síť Choice Hotels International se schází v prostorách svého celosvětově největšího hotelu – Clarion Congress Hotel Prague

Ve dnech 24. až 27. května 2009 se v prostorách Clarion Congress Hotel Prague sejde na tři sta účastníků evropské konference Choice Hotels European Franchise Meeting, kterou pořádá mezinárodní hotelová síť Choice Hotels International. Představitelé jednoho z největších nadnárodních hotelových řetězců, s více než 5 800 hotely, si tak díky své přítomnosti zároveň prohlédnou i celosvětově největší hotel Clarion, jenž do této sítě patří.

Clarion Congress Hotel Prague hostí vůbec první kongres EUROCHAMBRES v ČR

Ve dnech 14. - 15. května hostí Clarion Congress Hotel Prague v Praze 9 – Vysočanech 16. kongres EUROCHAMBRES, vůbec poprvé konaný v České republice. Prestižní setkání podnikatelů a zástupců hospodářských komor zemí celé Evropy pořádá Hospodářská komora ČR v rámci českého předsednictví EU. Mottem kongresu, na němž se objeví také vysocí vládní představitelé a významní zástupci Evropské unie, se stalo heslo Podnikání bez bariér.

Jarní gurmánské variace v Restaurantu Gourmet

Pampeliškový salát, jedlé květiny, kachní játra nebo svatojakubské mušle figurují na aktuálním jídelníčku Restaurantu Gourmet v Praze 9 – Vysočanech. Ať už dáváte přednost masitým pokrmům nebo směsici lehčích chutí květin, v květnovém menu Restaurantu Gourmet si bez pochyby vyberete.

CPI Hotels novým majitelem ostravského hotelu Atom

Jeden z největších provozovatelů hotelové sítě v České republice společnost CPI Hotels dokončila akvizici ostravského hotelu Atom, který se stal již patnáctým hotelem v portfoliu této společnosti. Transakce včetně akvizičních nákladů dosáhla částky 180 milionů korun. Atom nyní čeká rebranding a začlenění do celosvětové sítě business hotelů pod mezinárodní značkou Clarion, kterou CPI Hotels v České republice zastupuje. V budoucnu dojde k rozšíření konferenčních prostor, v okolí hotelu přibudou kanceláře, obchody a služby, Atom se tak stane dominantou multifunkčního centra.

Miroslav Bukva ředitelem Clarion Congress Hotel Prague

Novým ředitelem luxusního kongresového hotelu Clarion Congress Hotel Prague společnosti CPI Hotels se stal ing. Miroslava Bukva.

Dny slovenské kultury v hotelu Gomel

Ve dnech 22. až 28. února 2009 se České Budějovice promění v centrum slovenské kultury. Pod záštitou velvyslanců Slovenské republiky v Česku, s podporou Ministerstva kultury ČR a ve spolupráci se Slovensko-českým klubem Praha pořádá město České Budějovice Dny slovenské kultury, jejichž společenský, kulturní a gastronomický program se odehraje také v prostorách největšího budějovického hotelu Gomel.

Clarion Grandhotel Zlatý Lev oficiálním hotelem Mezinárodní lyžařské federace v rámci lyžařského šampionátu v Liberci

Program Mistrovství světa v klasickém lyžování začne v Liberci v úterý 17. února, sportovci, významní hosté a zástupci Mezinárodní lyžařské federace (FIS) se však do Liberce sjíždějí už nyní. První hosty přivítá v sobotu 14. února také čtyřhvězdičkový Clarion Grandhotel Zlatý Lev - oficiální hotel Mezinárodní lyžařské federace.

První hotel značky Buddha-Bar na světě otevřen v Praze

Exkluzivní značka Buddha-Bar, jedinečná vize kreativního ducha Raymonda Visana, přichází do Prahy s vůbec prvním konceptem Buddha-Bar Hotelu na světě. Součástí pětihvězdičkového hotelu se stala také legendární Buddha-Bar restaurace & bar a zcela nová trendy restaurace Siddharta Café.

Rekonstrukce Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci rozšířila kapacitu o dalších 35 pokojů

Rozsáhlá rekonstrukce nového objektu sousedícího s Clarion Grandhotelem Zlatý Lev v Liberci byla dokončena a úspěšně zkolaudována koncem prosince. Stavební práce obsáhly nejen obnovení historické fasády secesního domu, ale především rozšíření ubytovací kapacity o dalších pětatřicet pokojů a luxusních apartmá. První hosté už využili nových prostor pro silvestrovské oslavy, největší nápor však hotel očekává v průběhu nadcházejícího Mistrovství světa v klasickém lyžování, kdy Clarion Grandhotel Zlatý Lev ponese statut oficiálního hotelu Mezinárodní lyžařské federace (FIS).

Vysočanský Clarion Congress Hotel Prague hostil 19. kongres ODS

Ve dnech 5. až 7. prosince hostil čtyřhvězdičkový Clarion Congress Hotel Prague v pražských Vysočanech 19. kongres Občanské demokratické strany (ODS). Rozsáhlé konferenční prostory, velká ubytovací kapacita a především nejmodernější technologické vybavení hotelu a kongresových prostor poskytly historicky největšímu kongresu ODS dokonalé zázemí.

CPI Hotels má novou ředitelku Sales&Marketing

Na pozici obchodní a marketingové ředitelky společnosti CPI Hotels, a.s. byla počátkem listopadu jmenována Mgr. Martina Kudrnovská, která v obchodním týmu společnosti působí již dva roky. Nahradila tak dosavadního ředitele Johannesse A. Schuschu, který ze společnosti odchází.

Výroční konference Asociace hotelů a restaurací v Clarion Congress Hotel Prague

Ve dnech 26. - 28. listopadu se v prostorách luxusního hotelu Clarion Congress Hotel Prague uskutečnila Výroční konference Asociace hotelů a restaurací České republiky s pořadovým číslem tři. Odborně-společenského setkání zástupců z oboru pohostinství se zúčastnily více jak tři stovky delegátů. V rámci konference obdržel Clarion Congress Hotel Prague od Asociace také Certifikát pro poskytování cateringových služeb.

Celonárodní kongres o trombóze a hemostáze v Clarion Congress Hotel Prague

Kongresový hotel Clarion Congress Hotel Prague se v tomto roce stal hostitelem celé řady významných kongresů a konferencí z oblasti medicíny. Jako místo svého setkání si jej vybrali také organizátoři 2. národního kongresu České společnosti pro trombózu a hemostázu ČLS JEP, který se konal ve spolupráci s Traumatologicko-ortopedickou sekcí České asociace sester ve dnech 20. až 21. listopadu.

Nová ředitelka Clarion Hotel Prague Old Town

Česká hotelová společnost CPI Hotels jmenovala od listopadu novou ředitelku čtyřhvězdičkového hotelu Clarion Hotel Prague Old Town na Praze 1. Stala se jí Jana Bláhová, která nahradila dosavadní ředitelku Hanu Žákovou.

14. ročník projektu Podepsáno srdcem v Clarion Congress Hotel Prague

Clarion Congress Hotel Prague v pražských Vysočanech se stal partnerem letošního 14. ročníku projektu Podepsáno srdcem. Na podporu tohoto humanitárního projektu vystoupí 15. a 16. prosince v největším sále hotelu jedinečné britské swingové trio The Rat Pack s nejznámějšími hity Franka Sinatry. Součástí celé akce ve prospěch Nadačního fondu Podepsáno srdcem je také benefiční večer 15. prosince s dražbou uměleckých šperků.

Světoznámý Harlem Gospel Choir v Hotelu Sigma

Hotel Sigma hostil 3. až 4. listopadu světově proslulý gospelový sbor Harlem Gospel Choir, který v Olomouci koncertoval v rámci svého evropského turné. Členové sboru si pochvalovali výhled z apartmánových pokojů i snídani ve zdravém životním stylu.

Cukrářka kongresového hotelu Clarion přivezla z olympiády v Německu medaili

Úspěch za úspěchem sbírá teprve 30-ti letá cukrářka Clarion Congress Hotel Prague Andrea Lechnerová. Po loňském dvojnásobném bronzu v domácí soutěži Cukrář roku a stříbrném umístění v letošním ročníku celostátní soutěže profesionálních kuchařských týmů Gastro Vavřinec 2008 své dovednosti prokázala také na světové úrovni, kdy si z Olympiády v německém Erfurtu odvezla bronzovou medaili. Nadnárodní klání kuchařských a cukrářských dovedností se konalo ve dnech 19. až 22. října 2008.

Olomoucký Hotel Sigma zůstává i nadále otevřený

Plánované uzavření Hotelu Sigma v Olomouci koncem tohoto roku se nekoná. Provozovatelská společnost CPI Hotels se tak rozhodla na základě dohody s investorem připravovaného multifunkčního projektu CPI City Center, jehož bude nová Sigma součástí.

Milan Černý z CPI Hotels nejrychlejší v běhu kancelářských krys

V pátém ročníku populární sportovně-společenské akce s názvem Běh kancelářských krys si pro první místo doběhl Milan Černý, marketingový ředitel společnosti CPI Hotels. Vítězům doprovodných disciplín věnovala CPI Hotels hodnotné ceny.

Kongresový hotel Clarion slavil na Dni kuchařů další úspěch

Na oslavě Mezinárodního dne kuchařů a cukrářů v sobotu 4. října na Staroměstském náměstí v Praze získal Clarion Congress Hotel Prague další trofej. Cukrářka hotelu Andrea Lechnerová získala stříbrnou medaili v soutěži Cukrář roku.

Špičky v oboru telekomunikací rokují v Clarion Congress Hotel Prague

Od pondělka 29. září se ve vysočanském Clarion Congress Hotel Prague koná významná konference institutu European Telecommunications Standards Institute (ETSI) pro standardizaci telekomunikačních systémů. Na 450 odborníků z oblasti telekomunikací a operátorů usedlo na pět dní v moderně vybavených sálech a salóncích kongresového hotelu.

Hotel Sigma Olomouc hostil mistry Evropy v šipkách

Hotel Sigma Olomouc hostil III. Republikové Grand Prix & TOP Unie šipkových organizací. Tato mimořádná sportovní událost se konala od pátku 26. 9. 2008 do neděle 28. 9. 2008, kdy byla zahájena Superliga družstev. Soutěž čtyřkolové Superligy družstev je dotována celkovou sumou 178 000 Kč, přičemž vítězné družstvo získá kromě poháru i finanční odměnu 50 000 Kč.

V Clarion Hotel Prague Old Town poprvé veřejnosti představeny plány MS v klasickém lyžování 2009

Na tiskové konferenci 23. září v pražském hotelu Clarion Hotel Prague Old Town byla veřejnosti poprvé představena koncepce a organizace chystaného Mistrovství světa v klasickém lyžování v roce 2009 v Liberci. Za účasti čtyř desítek novinářů prezentovali zástupci Organizačního výboru šampionátu v čele s Kateřinou Neumannovou podrobnosti organizace celé akce a mediální kampaň. Krátká fashion show během obědového rautu předvedla také oficiální oděv jednotlivých organizátorských týmů.

Restaurant Gourmet rozšířil nabídku specialit také pro business lunch

Vůně hub, zvěřiny, jemných rybích pokrmů nebo moučníků z českých jablek, hrušek a švestek v těchto dnech ovládla Restaurant Gourmet. Příjemnou atmosféru podzimu si jeho hosté mohou naplno vychutnat přímo v prostorách Clarion Congress Hotel Prague**** ve Vysočanech, kde tento fine dining restaurant naleznete. Šéfkuchař představil pečlivě sestavené sezónní menu, které je nově servírováno i po dobu oběda.

Clarion Congress Hotel Prague v sedmdesátce nejlepších z téměř šesti set pražských hotelů

Šest měsíců po svém otevření se luxusní kongresový hotel Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech umístil v hodnocení největšího mezinárodního internetového portálu TripAdvisor® Media Network na 67. příčce z 580 vybraných pražských hotelů.

Grandhotel Zlatý Lev hostil setkání Organizačního výboru MS v klasickém lyžování se zástupci regionální samosprávy

V rámci společenského setkání „Číše vína s Kateřinou Neumannovou“ hostil 10. září liberecký Clarion Grandhotel Zlatý Lev setkání členů Organizačního výboru MS v klasickém lyžování a zástupců Libereckého kraje a Statutárního města Liberec. V prostorách historického sálu Anton Worf byla vůbec poprvé veřejně představena mediální kampaň, podrobnosti organizace celé akce a také oficiální oděv šampionátu.