Celonárodní kongres o trombóze a hemostáze v Clarion Congress Hotel Prague | Tiskovky.info

Celonárodní kongres o trombóze a hemostáze v Clarion Congress Hotel Prague

Kongresový hotel Clarion Congress Hotel Prague se v tomto roce stal hostitelem celé řady významných kongresů a konferencí z oblasti medicíny. Jako místo svého setkání si jej vybrali také organizátoři 2. národního kongresu České společnosti pro trombózu a hemostázu ČLS JEP, který se konal ve spolupráci s Traumatologicko-ortopedickou sekcí České asociace sester ve dnech 20. až 21. listopadu.

Dvoudenní setkání se konalo v prostorách kongresového patra hotelu. Konference lékařské sekce probíhala v největším sále a zúčastnilo se jí na 250 delegátů. Paralelně s odbornou částí pro lékaře probíhal také program pro téměř dvě stovky zdravotních sester. Součástí odborného programu byla také sympozia a prezentace vybraných společností, zabývajících se vývojem farmaceutik pro léčbu trombózních onemocnění a výstava firem ve foyer kongresového patra. První den odborného setkání završil společenský večer pro všechny účastníky kongresu.

Clarion Congress Hotel Prague však neslouží jen zdravotnické tématice. Do konce roku ho čeká např. pořádání benefičního večera a koncertu kapely The Rat Pack v rámci humanitárního projektu Podepsáno srdcem.

Michaela Winklerová
m.winklerova@cpihotels.cz

Vydáno: 25. 11. 2008 10:38
Kategorie: Ostatní