SOS na Facebooku – staňte se fanouškem! | Tiskovky.info

SOS na Facebooku – staňte se fanouškem!

V pátek 4. prosince 2009 vstoupilo SOS oficiálně na internetový komunikační portál www.facebook.com. Ode dneška se i vy, jste-li uživateli tohoto portálu, můžete stát fanouškem Sdružení obrany spotřebitelů a posílit tím nejen pozici SOS ale i všech spotřebitelů v České republice.

Internetový portál Facebook má k dnešnímu dni přes 350 milionů uživatelů po celém světě a toto číslo neustále roste. Stal se tak významným komunikačním kanálem zprostředkujícím informace mezi lidmi.

Dnes do tohoto virtuálního světa vstoupilo i SOS – Sdružení obrany spotřebitelů, o.s., aby se více přiblížilo spotřebitelům, a pomohlo jim tak ještě více k ochraně jejich práv v těch oblastech, kde síly jednotlivce nestačí.

Odkaz SOS na Facebooku:

Kliknutím na tento odkaz se dostanete na stránky SOS na Facebooku. Po přihlášení nebo registraci (nejste-li dosud uživatelem Facebooku) a následném kliknutí na tlačítko „Stát se fanouškem“ můžete aktivně vstoupit na stránky SOS a bezprostředně diskutovat nad danými tématy či podávat náměty nové. Zároveň vám budou na váš Facebook přicházet podstatné aktuální informace.

SOS na Facebooku vystupuje pod celým názvem, tedy SOS – Sdružení obrany spotřebitelů, o.s.

Jan Mišurec DiS
Tiskový mluvčí SOS
misurec@spotrebitele.info

Vydáno: 4. 12. 2009 15:51
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: SOS - Sdružení obrany spotřebitelů, o.s. (ověřený zdroj [?])
Přední česká spotřebitelská organizace, která poskytuje zdarma poradenství ve svých poradnách ve všech krajích ČR a také na svém webu. SOS také provozuje poradenskou linku na čísle 900 08 08 08, kde hovor stojí 8 korun za minutu.