Náchod: Kvůli opravám částečně omezen provoz dětského oddělení | Tiskovky.info

Náchod: Kvůli opravám částečně omezen provoz dětského oddělení

Od úterý 9. října 2007 bude částečně omezen provoz dětského oddělení v horním areálu nemocnice Náchod. Důvodem je nutná výměna oken, které již v některých částech dětského oddělení byly v havarijním stavu. Finančními prostředky na rekonstrukci přispěl Královéhradecký kraj.

„Výměnu oken si vyžádal jejich špatný stav. Zároveň by se mělo zlepšit prostředí pro dětské pacienty. V některých částech proběhne výměna podlah a mobiliáře,“ uvedl ředitel náchodské nemocnice Miroslav Šváb, podle kterého rekonstrukce oken zapadá do rámce celkové modernizace zdravotnického zařízení.
Předpokládaná doba omezení provozu bude podle vyjádření Šváblova trvat nejdéle dva měsíce. „Firma by to měla do zimy určitě stihnout,“ dodává Švábl.
V náchodské nemocnici v současné době probíhá dokončování rekonstrukce prádelny na infekční oddělení a oddělení akutní rehabilitace, přesun onkologie a dostavba nového energocentra.

Tomáš Zdechovský
general manager
zdechovsky@commservis.com

Vydáno: 15. 10. 2007 21:03
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu strategií, image, výzkumy a analýzy.