Ministr pro místní rozvoj přijede na návštěvu do Ostravy | Tiskovky.info

Ministr pro místní rozvoj přijede na návštěvu do Ostravy

Ostrava – Ve středu 15. dubna zavítá do Ostravy ministr pro místní rozvoj Cyril Svoboda (KDU-ČSL). V druhém největším městě v republice navštíví nový hospic vybudovaný místní diecézní charitou, kde se setká s jejím ředitelem Lukášem Curylou. Poté odjede na pracovní schůzku do městské části v Nové Bělé a natočí příspěvek v křesťanské televizi Noe.

„Při svém celodenním pobytu v Ostravě se Cyril Svoboda mimo jiné sejde také s ředitelem úřadu Regionální rady Moravskoslezsko Davidem Sventkem, která se stará o přerozdělování financí z nejrůznějších dotačních programů. Na radnici se přivítá s vedením a některými členy zastupitelstva a v závěru dne se zúčastní konference Okresního výboru KDU-ČSL,“ doplňuje informace o programu v Ostravě tiskový mluvčí ministerstva pro místní rozvoj Hynek Jordán.

Cesta do Ostravy je další ze série návštěv ministra pro místní rozvoj po České republice. V minulých týdnech zavítal Cyril Svoboda do Pardubického kraje a na Vysočinu, kde se zajímal o problémy, které v současnosti trápí místní samosprávy.

Program:

10.00 příjezd do Ostavy, přivítání na radnici s vedením města
11.00 – 13.00 oběd s představiteli úřadu Regionální rady Moravskoslezsko
13.30 návštěva nového hospice
14.30 návštěva radnice v Nové Bělé
15.30 debata v televizi NOE
17.00 učast na Okresním výboru KDU-ČSL

Tomáš Zdechovský
general manager
zdechovsky@commservis.com

Vydáno: 14. 4. 2009 10:18
Kategorie: Politika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu strategií, image, výzkumy a analýzy.