Jmenování ředitele Oblastní nemocnice Náchod | Tiskovky.info

Jmenování ředitele Oblastní nemocnice Náchod

Představenstvo Oblastní nemocnice Náchod a.s. na svém jednání dne 13. února 2008 jmenovalo ředitelem Oblastní nemocnice Náchod a.s. s účinností od 14. února 2008 MUDr. Miroslava Švábla. Jmenování proběhlo na základě doporučení výběrové komise, která uvedeného kandidáta doporučila po provedeném výběrovém řízení konaném dne 11. února 2008.

Z jednání komise vyplynulo, že se Oblastní nemocnice Náchod a.s. pod vedením MUDr. Miroslava Švábla v uplynulém roce stabilizovala ekonomicky i personálně a došlo k nápravě nepříznivých trendů hospodaření. Dále z jednání komise vyplynulo, že MUDr. Miroslav Švábl má jasnou představu o dalším rozvoji Oblastní nemocnice Náchod a.s.. Tyto skutečnosti vedly komisi k výše uvedenému doporučení.

Tomáš Zdechovský
general manager
zdechovsky@commservis.com

Vydáno: 13. 2. 2008 21:30
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu strategií, image, výzkumy a analýzy.