Jak opravdu funguje EU? Občané Roudnice se budou moci ptát europoslance | Tiskovky.info

Jak opravdu funguje EU? Občané Roudnice se budou moci ptát europoslance

Roudnice nad Labem – V pátek 25. 11. se od 18:00 v Zámecké restauraci uskuteční beseda s europoslancem Tomášem Zdechovským (KDU-ČSL) k tématu Evropské unie, jejího fungování a mechanismům.

„Je to už několikátá beseda, kterou s panem europoslancem Zdechovským v různých městech našeho okresu pořádáme, protože umí lidem vysvětlit, jak EU skutečně funguje, nebojí se ani nepříjemných otázek ohledně migrace či případného zrušení této instituce a besedy s ním mají vždy velký pozitivní ohlas,“ říká hlavní organizátor akce František Černý z Litoměřic.

„Na Ústecko jezdím velmi rád, lidé se tu nebojí být upřímní a o dění v Evropě se skutečně zajímají. Sice i zde panuje spousta mýtů, ale právě proto tyto besedy pořádáme, abychom si vyjasnili, jaké jsou reálné možnosti a pravomoci EU a jestli na ni národní státy jen nesvádějí vlastní neschopnost řešit problémy občanů,“ dodává Zdechovský.

Jitka Fialová
tisková mluvčí, PR manažer
fialova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu
+420777022156

Vydáno: 23. 11. 2016 10:18
Kategorie: Politika
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.