Europoslanec Zdechovský přijede na Opavsko | Tiskovky.info

Europoslanec Zdechovský přijede na Opavsko

Opava – V sobotu 6. února v rámci svých poslaneckých dnů zamíří europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) na Opavsko.

V 10.30 je setkání Zdechovský s náměstkem primátora Josefem Stiborským (Horní náměstí 69, Opava) a poté společně vystoupí na městskou věž Hlásku. V 11.30 navštíví domov pro osoby se zdravotním postižením Marianum (Roosveltova 886/47). Odpolední program zahájí návštěvou chráněných dílem pro zrakově postižené (Opava Vlaštovičky, Ul. M. Dolanské 13). V 15 hod ho čeká návštěva zařízení Armády spásy, a to domova pro opuštěné matky s dětmi a azylového domu (Rybářská 86, Nákladní 390/24). V 16.45 pak zavítá do Domova pro seniory sv. Hedviky v Kravařích.
V 18.15 se v Hradci nad Moravicí setká se starostou města Josefem Víchou a na 20. hodinu se přesune na ples na zámek.

Eva Fruhwirtová
mediální poradce
fruhwirtova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu

Vydáno: 3. 2. 2016 12:00
Kategorie: Politika
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.