Do dětského domova v Krompachu přiletí andělé | Tiskovky.info

Do dětského domova v Krompachu přiletí andělé

Krompach u Cvikova – Již po osmé se v dětském domově v Krompachu v čase adventním a mikulášském sejdou malí i velcí na Andělské slavnosti. Komunitní slavnost pořádá občanské sdružení Letní dům ve spolupráci s místním dětským domovem ve dnech 8. - 9. prosince 2007.

„Každý člověk touží po přítomnosti někoho milého, někoho, kdo mu pomůže, udělá mu radost, poradí nebo dokonce zachrání. Čekání na takového anděla může být dlouhé, člověk snadno propadne dojmu, že nikdo takový není, že mu není pomoci. Andělská slavnost je oslavou všech lidí, kteří o andělech vědí třeba už proto, že se jimi sami na čas stávají,“ říká o slavnosti Lucie Kokrdová, ředitelka o.s. Letní dům.
Komunitní akce má svou veřejnou část, která je určená jak dětem, tak široké veřejnosti. Koncerty a společné zpívání vánočních písní se koná v páteční nebo sobotní podvečer v krompašském kostele. Několikrát zpestřil závěr večera ohňostroj.
Během víkendu probíhají divadelní představení, koncerty a tvořivé dílny pro děti v dětském domově. Svá vystoupení připravují také samy děti. Průvodcem slavností byl již několikrát herec Studia Ypsilon a místopředseda o.s. Letní dům Petr Vacek. Oblíbeným vrcholem slavnosti mezi dětmi bývá hostina, kterou již dlouhá léta připravuje firma SODEXHO.
Příprava letošní Andělské slavnosti je v plném proudu. Andělé si chystají svá křídla, na stropy jídelny se zavěšují nebesa, zvou se divadelní a hudební hosté. Více informací o programu letošní Andělské slavnosti najdete v brzké době na www.letnidum.cz.

Tomáš Zdechovský
general manager
zdechovsky@commservis.com

Vydáno: 5. 12. 2007 19:15
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu strategií, image, výzkumy a analýzy.