Čeští top manažeři: I v krizi se dá úspěšně podnikat | Tiskovky.info

Čeští top manažeři: I v krizi se dá úspěšně podnikat

Praha – Pojem ekonomická krize skloňují média v posledních dvou letech ve všech pádech a většinou s negativním nádechem. Konference Strategické fórum pro manažery z celé střední Evropy, kterou ve dnech 9. až 10. prosince pořádá top vision, chce ukázat, že byznys není mrtvý a může vzkvétat i ve svých temných dobách.

„Šikovní manažeři dokážou být úspěšní, i když se ekonomice nedaří. Příkladem může být rodinný pivovar Bernard. Jeho generální ředitel Stanislav Bernard vystoupí jako jeden z řečníků v bloku Jak mohou podnikatelé ovlivnit dění ve společnosti,“ přiblížuje organizátorka Jana Matějíčková z top vision, které nově patří do skupiny firem EDUA Group. Tím naráží na reklamní kampaň humpoleckého pivovaru, které v posledních letech oslovují v mnoha směrech a nebojí se rýpnout si i do politiky.

O tom, že v době krize lze zažít americký sen, bude přednášet na konferenci pětadvacet řečníků z různorodých odvětví. Na prvním dopolední bloku, který povede moderátor Václav Moravec, vystoupí například ekonom Jan Švejnar. Dalšími hosty bude například kandidát na primátora Zdeněk Tůma, ministr pro místní rozvoj nebo top manažeři KOH-I-NOORu, Sazky a Čepra.

Konference se snaží účastníkům nabídnout pohled nejen tuzemských manažerů, a proto jsou do programu včleněny diskusní sekce věnující se například Zvládání expanze do zahraničí nebo Očima manažerů nadnárodních společností. Hlavní náplní (ne)formálních diskuzí bude předpoklad, že krize není důvod k tomu, aby podnikatelé skládali ruce do klína.

„Očekáváme kolem stovky účastníků, z nichž budou většinu tvořit generální ředitelé a předsedové představenstev,“ dodává závěrem Matějíčková.

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com

Vydáno: 6. 12. 2010 11:11
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy.