Apartmány mezi vinicemi | Tiskovky.info

Apartmány mezi vinicemi

Ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě vyrůstá 30 apartmánů Brno, 14. 4. 2011 - Společnost PAVLOF, s.r.o. uvádí na trh unikátní projekt třiceti apartmánů ve vinařském kraji na Jihu Moravy. Projekt s názvem Apartmány Pálavské vinohrady je umístěn ve vinařské obci Pavlov přímo na břehu jezera v chráněné krajinné oblasti Pálava.

Malebná vinařská obec Pavlov leží 11 km od města Mikulov a 2 km od Dolních Věstonic, na úpatí děvínského kopce, nad třetím Mušovským jezerem Novomlýnských nádrží. Historické a kulturní bohatství celého regionu skýtá nespočet možností trávení volného času a každoročně láká stále více nadšených sportovců a milovníků tradic.

Unikátní lokalita se stala také určujícím prvkem pro podobu apartmánů a použité materiály, za jejichž návrhem stojí architektonický ateliér KYZLINK architects&interior. Pět apartmánových domů je kaskádovitě posazeno do svahu nad vodní nádrží Vodní Mlýny a uživatelům nabídne výhled nejen na vodní hladinu a kotvící jachty, ale současně i na okolní kopce poseté vinicemi a strážce Pavlova – hrad Děvičky. Architektonické řešení klade důraz zejména na funkčnost interiérů a vysoké realizační standardy.

Každý z domů zastřešuje ve dvou patrech šest apartmánů s kuchyňským koutem, vlastním sociálním zázemím a velkou zatravněnou terasou s výhledem na jezero o celkové užitné ploše 70 – 79 m2. K apartmánům dále náleží úložný box na sportovní vybavení a parkovací stání v areálu. Vlastníci mohou využívat také vinný sklípek, patřící přímo areálu apartmánů Pálavské vinohrady.

„Zájemce si může vybrat mezi dvojím dispozičním řešením; apartmány v přízemí mají větší půdorysnou plochu, která umožňuje ke kuchyňskému koutu, obývací části a koupelně vybudovat samostatnou ložnici, vznikne tak prostorná bytová jednotka 2 + kk s krásnou terasou. Apartmány v prvním podlaží počítají s umístěním ložnice do prostoru mezonetu,“ přiblížil architekturu interiérů Janeček. Jednotlivé objekty mezi sebou vytvářejí vnitřní prostor, který bude sloužit k odpočinku i k různorodým sportovním aktivitám.

Apartmány Pálavské vinohrady jsou určeny jak k individuálnímu užívání, tak k dalšímu pronájmu. Služby spojené s pronájmem a správou celého zabezpečeného areálu zajistí místní tříhvězdičkový Hotel Pavlov patřící stejnému investorovi. „Majitelé apartmánů i jejich hosté se mohou spolehnout na vysoký standard služeb a jejich kompletní zajištění 24 hodin denně. Od správy zelených ploch nebo vinného sklípku, přes úklidy společných prostor, až po zajištění pronájmu, následný úklid apartmánu, praní prádla nebo vyúčtování,“ potvrdil záměr Zdeněk Janeček.

Majitel apartmánu se navíc automaticky stává členem Klubu Pálavské vinohrady, díky němuž může, stejně jako jeho hosté, využívat zvýhodnění v rámci akcí pořádaných Hotelem Pavlov a společností PAVLOF nebo čerpat slevy u místních vinařů a dalších sportovních a kulturních subjektů.

Cena apartmánů s mezonetem se pohybuje od 1,8 milionů korun bez DPH, prostornější přízemní apartmány začínají na 2 milionech korun bez DPH. „Projekt je v současnosti z 50% vyprodaný, další apartmány máme v rezervacích,“ potvrdil velký zájem firem i jednotlivců Zdeněk Janeček. Partnerem projektu je Česká spořitelna. Dokončení apartmánů se předpokládá na jaře 2012.

Více o projektu Apartmány Pálavské vinohrady na www.palavskevinohrady.cz.

Zdeněk Janeček
Spolumajitel společnosti
janecek@pavlof.cz
www.pavlof.cz

Vydáno: 14. 4. 2011 19:30
Kategorie: Reality
Název zdroje: PAVLOF, s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Brněnská společnost PAVLOF vznikla v roce 2003 a již osmým rokem se věnuje organizaci sportovních, zábavních a kulturních akcí lokálního i národního významu. Společnost již pátým rokem provozuje tříhvězdičkový Hotel Pavlov ve stejnojmenné vinařské obci. Jejím nejnovějším projektem je výstavba Apartmánů Pálavské vinohrady. Více na www.pavlof.cz, www.hotelpavlov.cz nebo www.apartmanypalavskevinohrady.cz.