MULTITEX, textilní olejová nádrž od společnosti MEWA | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


MULTITEX, textilní olejová nádrž od společnosti MEWA


Praha, 6.října 2008 - Optimální a cenově příznivé udržování čistoty ve velmi znečištěných provozovnách a na pracovních místech v oblasti průmyslu a dílen bez zatěžování životního prostředí, to nabízí spolehlivá rohož MULTITEX sající olej od společnosti MEWA

Praktická, savá a šetřící životní prostředí
MEWA MULTITEX je používána všude tam, kde se vyskytují potíže s nebezpečnými a silně znečišťujícími kapalinami. Právě oleje, rozpouštědla, maziva anebo dokonce i žíraviny zanechávají v mnoha průmyslových výrobních procesech stopy, které musí být rychle a ekologicky odstraněny. Silným spojencem je zde rohož pro opakované použití MEWA MULTITEX. Formát rohože je 60 x 90 cm a její vysoká schopnost absorpce až 3 litrů činí pořízení srovnatelných materiálů na jedno použití ekonomicky jasně nerentabilním. Právě spolehlivý systém pro opakované použití, který MEWA ukázala již u svých čisticích utěrek, přináší zákazníkům MEWA nejenom znatelnou úsporu nákladů, ale přispívá i k vyhnutí se dosud nerecyklovatelnému zvláštnímu odpadu. Jelikož právě po použití se MEWA Service stará o bezpečný odvoz použité rohože MULTITEX sající olej v tak zvaném bezpečnostním kontejneru (Safety Container). Také při praní rohoží MULTITEX je aplikován proces šetřící životní prostředí s pracími prostředky, které jsou biologicky rozložitelné.

Profesionál na čištění pro mechaniky motorových vozidel
Jakmile se ruka v dílně dá do díla, jsou velká znečištění již naprogramována. Výměna oleje, brzdových kapalin anebo nemrznoucích směsí, vždy něco ukápne vedle. Aby se tomu předešlo jak z bezpečnostních, hygienických, tak i estetických důvodů, je zde rohož MULTITEX tím vhodným řešením. Okamžitě absorbuje velká množství tekutiny a také nezpůsobí žádný problém se zabíráním místa při zpracování odpadu.

Servisní partner
MEWA operuje na 43 pracovištích v Evropě. Tento poskytovatel služeb nabízí pracovní a ochranné oblečení, textilní čistící utěrky, rohože a rohože zachycující olej v kompletním servisu. MEWA byla založena v roce 1908 v Sasku a dnes patří k vedoucím evropským poskytovatelům textilních služeb. Přibližně 4.115 pracovníků se stará o více než 130.000 zákazníků z oblasti průmyslu, obchodu, řemesel, gastronomie a zdravotnictví. Jako první podnik ve svém oboru obdržela společnost MEWA v roce 1992 dle normy ISO 9001 certifikát management kvality. V roce 1997 následovalo vyznamenání mezinárodně platným certifikátem pro životní prostředí podle ISO 14001.

MEWA Textil-Service s.r.o.
Družicová 992/23
161 00 Praha 6
www.mewa.cz

Další informace a kontakty pro média:
MediaTrust Communications spol. s.r.o.
4D Centre Prague Kodaňská 43
101 00 Praha 10

Armin Sandmann
e-mail: asandmann@mediatrust.cz
tel: +420 603 556 406

Michal Peterka
e-mail: mpeterka@mediatrust.cz
tel: +420 603 556 404








Kontakt:

Armin Sandmann
Account Manager
asandmann@mediatrust.cz
603556406
234 066 205


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 6. 10. 2008 10:56
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Mediatrust (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Public Affairs / Public Relations
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.