APRÍL: Miloslav Rozner bude kandidovat za lidovce do Evropského parlamentu | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


APRÍL: Miloslav Rozner bude kandidovat za lidovce do Evropského parlamentu


STÁHNOUT schůzka Rözner Budějovice.jpg (maximální velikost 0,5 MB)

České Budějovice/ Praha – Lidovci získali velikou posilu pro volby do Evropského parlamentu v květnu 2019. Bude za ně kandidovat známý jihočeský poslanec Miloslav Rozner z SPD, který ze strany Tomia Okamury dnes oficiálně vystoupil a stal se členem KDU-ČSL.

„S Mílou se znám už dlouhá léta, protože jsem velkým fanouškem skupiny Argema. Nedávno jsme spolu na pivu zabrousili do našeho programu a zjistili, že tam najdeme řadu společných témat,“ komentoval přestup Miloslava Roznera europoslanec Tomáš Zdechovský.

„Shodneme se například v oblasti rodinné politiky, kde už SPD převzala dlouhodobý program lidovců, ale hlavně v oblasti kultury,“ říká dále Zdechovský, který přechod od SPD ke KDU-ČSL s Miloslavem Roznerem domluvil při své nedávné návštěvě Českých Budějovic. Konečné rozhodnutí však padlo až dnes. Postup ještě musí schválit Celostátní konference KDU-ČSL.

„Není pochyb, že jsem výrazným poslancem, lidé mě znají, proto si možná myslím, že budu mít u lidovců větší šanci uspět,“ říká Rozner, který se domnívá, že v SPD a v českém parlamentu zastává jen pseudofunkce. Proto by dle svých slov rád více zamakal, protože kultura podle něho velmi upadá nejen v České republice, ale právě i v Evropském parlamentu.

Volby do Evropského parlamentu se uskuteční v květnu 2019. KDU-ČSL v posledních volbách získala 3 mandáty a v následujících volbách lidovci věří, že by i za přispění populárního Miloslava Roznera mohli volby vyhrát a získat mandátů minimálně sedm.


Fotky ze setkání obou politiků:

http://www.zdechovsky.eu/novinky/miloslav-rozner-bude-kandidovat-za-lidovce-do-evropskeho-parlamentu


UPOZORNĚNÍ: Zpráva byla vydána 1. dubna 2018 a je aprílovým žertem. Omlouváme se všem, kteří tomu věřili.








Kontakt:

Jitka Fialová
tisková mluvčí, PR manažer
fialova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu
+420777022156
+32 (0) 2 28 37


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 4. 2018 0:17
Kategorie: Veřejná správa
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočet (BUDG) a ve výboru rozpočtovou kontrolu (CONT) je vice-koordinátorem za Evropskou lidovou stranu.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.