Rekordní maminkovské předvánoční soutěžení na téma bezpečnost hraček | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Rekordní maminkovské předvánoční soutěžení na téma bezpečnost hraček


Praha – Občanské sdružení Budulinek.eu i letos připravilo pravidelnou předvánoční vzdělávací soutěž. Ta bývá vyhlášena v druhé polovině listopadu a trvá téměř měsíc. Tentokrát se zaměřila na vědomosti v oblasti bezpečných hraček. Soutěže se i letos v rekordním počtu účastnily především maminky.

„Letos byla soutěž koncipována jako kvíz. Ten se skládal z 10 otázek. Byl interaktivní a zábavnou formou Vás přiměl k zamyšlení nad danou problematikou. Otázky doplňovaly barevné ilustrace, aby byly lépe vnímány dětmi, a ty se mohly také zapojit. Soutěžící, který zodpověděl nejvyšší počet otázek správně v nejkratším časovém limitu, vyhrál,“ říká vedoucí projektu Budulinek.eu Lenka Mužíčková, podle které byl o soutěž rekordní zájem.

„Soutěžit maminky mohly i několikrát po sobě, započítával se jen nejlepší výsledek. Soutěž má motivovat k samovzdělávání v oblasti spotřebitelských práv a dle výsledků můžeme konstatovat, že byla úspěšná,“ dodala Lenka Mužíčková.

Vánoční nadílka až pro 250 soutěžících
Pro výherce byly připraveny skvělé ceny a tím nejlepším bylo, že téměř pro každého! Prvních dvě stě padesát soutěžících obdrželo Knížku pro rozumbrady. Jedná se o krásnou interaktivní knihu z rukou grafičky Veroniky Hrozinkové, v níž můžete čerpat nápady na kreativní aktivity s dětmi na dlouhé zimní večery.

„Pro docílení lepších výsledků v testu, nebo osvěžení znalostí v oblasti bezpečnosti hraček, stačilo prostudovat sekce Hračky nebo Vaše dotazy a komentáře. To jsou i nejnavštěvovanější části naše informačního portálu,“ prozradila Lenka Mužíčková.

Projekt na ochranu dětí před nebezpečnými výrobky Budulinek.eu založila lékařka Zuzana Roithová. Cílem projektu je poskytovat informace, aby se rodiče i široká veřejnost lépe orientovali na trhu v oblasti nezávadných hraček, oblečení, obuvi a potravin.


Více informací naleznete na webu: www.budulinek.eu








Kontakt:

Marta Bergmanová
PR manager
bergmanova@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 1

Vydáno: 26. 12. 2016 18:41
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.