S příchodem léta lidé nakupují zahradní houpačky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


S příchodem léta lidé nakupují zahradní houpačky


Léto je za rohem a projevuje se to i ve zboží, které lidé nakupují. V kurzu je v posledních týdnech hlavně vybavení na zahradu. Kupují se bazény a také dětská hřiště a skluzavky. Češi se připravují na léto s dětmi na zahradě.

Kdo má místo, koupí celé hřiště skládající se z několika atrakcí. Kdo ne, většinou volí skluzavku nebo houpačku. Zahradní houpačky totiž užije celá rodina, některé typy bez problémů unesou dospělého člověka. Naproti tomu do skluzavky se v pozdějším věku už nevejdete.

Jak vybrat houpačku pro děti?

V tento čas tradičně vychází soubory tipů a triků, na co se dívat při výběru houpaček a dětských hřišť na zahradu a kde je kupovat. Všechny návody na výběr zahradní houpačky však tvrdí v podstatě to stejné. Pojďme si to přehledně shrnout.

Za důležité aspekty při výběru houpačky se považují především nosnost, velikost sedátka a materiál, z něhož je houpačka vyrobena. Všechno tohle se odvíjí od toho, pro koho je houpačka určená. Jestli máte doma menší děti, bude vhodného něco jiného než pro desetileté dítě. Podle materiálu a zpracování se liší také ceny houpaček.

Tip: Není houpačka jako houpačka! Nezapomeňte, že závěsné houpačky, které povětšinou znáte, nejsou jediným typem. Velmi často na dětských hřištích uvidíte také tzv. pružinové houpačky – typicky houpací koníky nebo pejsky na pružině.

Z materiálů je nejčastější plast nebo dřevo. S plastem se setkáte hlavně u houpaček se zábranami určených pro menší děti, jinak jsou sedáky obvykle dřevěné. Výjimkou jsou speciální typy houpaček pro dva. Může to být pneumatika, nebo hnízdo vhodné dokonce pro více než dvě děti.

Co se týče nosnosti, máme jen jedno doporučení. Kupujete-li houpačku pro starší děti, myslete i na rodiče. Vyberte nosnost podle nejtěžšího člena rodiny.

Jestli ještě nevíte, kde nakoupit, mrkněte na zahradní houpačky na Skluzavky.cz. Jak tvrdí zkušení nákupčí, objednat si houpačku z internetu je totiž nejjednodušší. Nemusíte se starat o dopravu.









Kontakt:

info@placla.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 5

Vydáno: 27. 6. 2016 16:31
Kategorie: Reality
Název zdroje: Wobsah (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
… děláme podnikání na internetu jednodušší
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.