Se stylovým obalem od JHMobil.cz se stane mobilní telefon módním doplňkem | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Se stylovým obalem od JHMobil.cz se stane mobilní telefon módním doplňkem


Český internetový obchod JHMobil.cz, který se specializuje na prodej mobilních telefonů, láká nové zákazníky na atraktivní akce. Snaží se odlišit od konkurenceschopných společností. Přestože garantuje originalitu zboží stejně jako většina tuctových e-shopů s mobilními telefony, vyznačuje se také bohatým produktovým portfoliem. Aktuálně nabízí na 7 000 produktů skladem, tudíž slibuje okamžité odeslání zboží. Velkým lákadlem je bezplatná doprava při objednání zboží v celkové hodnotě nad 1 800 Kč.

„Jsme specializovaný internetový obchod, který nabízí mobilní telefony a obaly na mobily. Snažíme se nabídnout novinky v co nejbližším termínu od jejich představení. A jelikož jsme si vědomi, že nízká cena je pro mnoho zákazníků rozhodujícím faktorem, raději ubereme sobě na marži a uspokojíme klientelu. A jako bonus jsme připravili bezplatnou dopravu při objednání zboží s celkovou částkou nad 1 800 Kč,“ prozradil zástupce ryze české firmy JHMobil.


Další výhodou je možnost výměny zboží do třiceti dnů od nákupu, přičemž většina konkurence nabízí pouze čtrnáct dnů. Moderní internetový obchod, který se pyšní uceleným sortimentem náhradních dílů a příslušenstvím, otevírá dveře zájemcům o velkoobchodní spolupráci.


„Rozšířili jsme své služby o velkoobchodní spolupráci, přičemž nabízíme neodolatelné velkoobchodní ceny,“ dodává zástupce.


JHMobil.cz na českém trhu působí už devět let a za dobu své působnosti si na poli s mobilními zařízeními vybudoval pevné postavení. Získal si statut ověřeného prodejce, který si vybudoval stálou klientelu. Sortiment zboží zahrnuje mobilní telefony včetně příslušenství od značek Apple, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Nokia, Sony, SonyEricsson a Samsung. Samozřejmostí jsou pouzdra na mobil, která perfektně sedí na většinu modelů chytrých telefonů.









Kontakt:

info@placla.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 23. 2. 2016 18:31
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Wobsah (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
… děláme podnikání na internetu jednodušší
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.