V Jindřichově Hradci padl rekord v počtu lidí stříhajících pásku | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


V Jindřichově Hradci padl rekord v počtu lidí stříhajících pásku


Jindřichův Hradec – V pátek 18. září v 16.22 hod padl v Jindřichově Hradci před nově otevřeným Zahradním centrem český rekord v počtu lidí stříhajících pásku. Agentura Dobrý den z Pelhřimova, která „spravuje“ české rekordy, tak mezi ty české zapsala nový – 549 lidí v šesti řadách přestřihlo pásku.

Symbolickým přestřižením pásky se tak otevřelo druhé největší zahradní centrum v České republice. Nové centrum je postaveno podle inspirace ze zahraničí. Několikrát do roka jezdí pracovníci Zahradního centra do evropských zemích a sledují současné trendy z oblasti zahradnictví, péče o rostliny, stromy, zahrady a domácí dekorace. Součástí odborného týmu je i David Brom, odborník na zahradu, hnojení a boj s chorobami, který je známý také z pořadu Rady Ptáka Loskutáka.


Adresa Zahradního centra Jindřichův Hradec: Jiráskově předměstí kousek od společnosti Madeta a.s. či benzínky Tank-ONO, případně cca 100 metrů od velkoobchodu ZC s.r.o.








Kontakt:

Eva Fruhwirtová
senior manager
info@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 19. 9. 2015 11:42
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.