Specialisté na imigraci a islám se střetnou v Jihlavě při diskusi | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Specialisté na imigraci a islám se střetnou v Jihlavě při diskusi


Jihlava - V pondělí 24. srpna se v 18 hodin v Divadle otevřených dveří v Jihlavě (Tyršova 1565/12) uskuteční ojedinělá veřejná diskuze na téma Uprchlíci a Evropa. Hosty budou europoslanec Tomáš Zdechovský, který procestoval uprchlická zařízení téměř po celé Evropě, Ivan Gabal, místopředseda poslaneckého výboru pro bezpečnost, bývalý náčelník Vojenského zpravodajství generál Andor Šándor, mluvčí iniciativy Islám v Česku nechceme Artur Fišer a ředitel Muslimské unie v Česku Muhamed Abbás.

„ Tato diskuse je naprosto výjimečná složením diskutujících. Nikdy u jednoho stolu ještě nezasedli politici Zdechovský, Gabal, analytik Šandór nebo odpůrce islámu vedle ředitel Muslimské unie,“ upozorňuje na unikátnost diskuse hlavní pořadatel Karel Křivánek z jihlavské KDU-ČSL.
„Osobně jsem navštívil několik uprchlických táborů po Evropě a na vlastní oči jsem se mohl přesvědčit, jak to tam chodí. Viděl jsem skutečné uprchlíky i lidi, které se za ně pouze vydávají a mají opálené prsty, aby jim nebylo možno sejmout otisky. Proto musíme důkladně přehodnotit současnou imigrační strategii EU,“ tvrdí například jeden z řečníků europoslanec Tomáš Zdechovský.










Kontakt:

Eva Fruhwirtová
mediální poradce
fruhwirtova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu
+420 737 103 866
+32 (0) 2 28 37


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 13. 8. 2015 19:39
Kategorie: Zahraniční
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.