I. etapa Rezidence Na Plachtě startuje! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


I. etapa Rezidence Na Plachtě startuje!


Hradec Králové (20. 4. 2015) První etapa bytového komplexu Rezidence Na Plachtě už zná svého dodavatele. Zakázka byla svěřena společnosti SYNER s.r.o. ze skupiny S group holding, která bude při výstavbě plnit roli vyššího koordinujícího dodavatele. Je předpokládáno, že značná část subdodávek bude zajištěna lokálními firmami, jak přímo z Hradce Králové, tak ze širšího královéhradeckého regionu.

„Jsme přesvědčeni, že uplatněním rozsáhlých zkušeností a stavebních znalostí Syneru, a to nejen z bytové výstavby, bude garantována požadovaná vysoká kvalita provedení bytů i včasné dokončení projektu. Zároveň rádi potvrzujeme, že možnost podílet se na výstavbě dostane i řada místních firem. To pokládáme za přirozený příspěvek k podpoře regionální ekonomiky,“ uvedl vedoucí projektu Rezidence Na Plachtě Ing. Petr Kulhánek.

Staveniště bude v nejbližších dnech předáno dodavateli a stavební práce započnou ihned poté. Dle vyjádření investora vše probíhá v souladu se stanoveným harmonogramem projektu, dle kterého je dokončení první etapy plánované na léto 2016 tak, aby se již koncem léta mohli stěhovat první majitelé bytů.

O projektu Rezidence Na Plachtě

Obytný soubor Rezidence Na Plachtě vzniká v těsné blízkosti oblíbené hradecké odpočinkové zóny - přírodní památky Na Plachtě. Celý projekt je tvořen dvaceti čtyřpodlažními bytovými domy, od viladomů s devíti byty až po větší bytové domy s třiceti bytovými jednotkami. V první etapě bude postaveno 47 bytů ve dvou viladomech a jednom větším bytovém objektu, zahájení další etapy projektu je plánováno již na začátek roku 2016.








Kontakt:

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 22. 4. 2015 9:01
Kategorie: Reality
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.