Znojemští lidovci nominovali na místopředsedu KDU-ČSL europoslance Zdechovského | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Znojemští lidovci nominovali na místopředsedu KDU-ČSL europoslance Zdechovského


Znojmo - Městská organizace KDU-ČSL Znojmo nominovala v sobotu 7. března na post místopředsedy strany europoslance Tomáše Zdechovského. Volba vedení strany se uskuteční na sjezdu, který se bude konat ve dnech 23. – 24. května ve Zlíně.

„Městský výbor se usnesl jednohlasně, hlavně pro dobrou spolupráci naší organizace a europoslance Zdechovského,“ sdělil Marek Venuta, předseda KDU-ČSL Znojmo.

Kdo je Tomáš Zdechovský
Tomáš Zdechovský (1979, Havlíčkův Brod) je český poslanec Evropského parlamentu za KDU-ČSL. Předtím působil jako krizový manažer a mediální analytik. Ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2014 kandidoval za KDU-ČSL na 3. místě a byl s počtem 5 063 preferenčních hlasů do Evropského parlamentu.
Zdechovský působí v Evropském parlamentu ve Výboru pro rozpočtovou kontrolu a ve Výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci.
Vloni se začal aktivně angažovat v kampani za navrácení dvou chlapců Michalákových, kteří byli v Norsku odebráni tamním sociálním úřadem jejich české matce. Inicioval také otevřený dopis norským úřadům, pod který se podepsalo téměř 50 europoslanců z různých zemí a frakcí v Evropském parlamentu.








Kontakt:

Eva Fruhwirtová
mediální poradce
fruhwirtova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu
+420 737 103 866
+32 (0) 2 28 37


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 11. 3. 2015 14:25
Kategorie: Politika
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.