Hodí se betonové podlahy kamkoliv? | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Hodí se betonové podlahy kamkoliv?


Dali jste se do rekonstrukce bytu, firemních prostor či stavíte rodinný dům? Zvažujete, jakou zvolíte pro svou stavbu podlahu? Ideálním řešením jsou betonové podlahy, které se hodí do rodinných domů, komerčních prostor i bytů.

Strojně hlazené betonové podlahy se hodí jak do rodinných domů, bytů, komerčních prostor, tak i do různých provozoven a hal s lehkou mírou zatížení. Povrch betonové podlahy je mechanicky odolný, nenáročný na údržbu, bezprašný, hladký a zároveň neklouže. Zvolíte-li betonové podlahy či cementový potěr, oceníte také rychlost provedení, kvalitu a výhodnou cenu.

Specialistou na betonové podlahy a cementové potěry je profesionální firma RaMiBar, s. r. o., která se touto specifickou stavební činností zabývá od roku 2007. Za dobu svého působení si získala již celou řadu spokojených zákazníků, jejichž přehled najdete na oficiálních webových stránkách firmy RaMiBar, s. r. o., v sekci REFERENCE.

Proč zvolit betonovou podlahu RaMiBar
Betonové podlahy jsou dokonale hladké a rovné, během realizace se jako zákazník nemusíte absolutně o nic starat – firma RaMiBar, s. r. o. zajistí kvalitní materiál, dopravu materiálu na stavbu a zhotovení podlahy v celém rodinném domě, bytě, komerčním či jiném prostoru – to vše za jediný den a za bezkonkurenční cenu.

Další nespornou výhodou je poskytnutí záruky na cementový potěr, ve kterém nesmí vzniknout trhliny. Rozptýlená vyztuž je součástí ceny, takže ušetříte za kari síť, kterou tím nemusí cementový potěr obsahovat, i kdyby byla součástí projektu. Záruka je poskytována rovněž na rovinnost, jež je dva milimetry na dva metry lať na hranici lidských možností.

Získejte automaticky slevu
Pro firmu RaMiBar, s. r. o., jsou požadavky a potřeby zákazníků na prvním místě. Služby firmy RaMiBar, s. r. o. jsou na nejvyšší možné úrovni a jednotlivým zákazníkům je nabízený individuální přístup. Něco navíc: Pokud by zákazník předvedl cementový potěr zhotovený jinou firmou byť jen v přibližné kvalitě, získá automaticky slevu.








Kontakt:

Radek Péchy
Jednatel
ramibar@ramibar.cz
www.ramibar.cz
603 208 863
241 411 085


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 22. 7. 2013 11:19
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: Czechtimes.cz (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.