Kde najít levné ubytování v Jeseníkách | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Kde najít levné ubytování v Jeseníkách


Jeseníky nabízí celou řadu možností pro aktivní i pasivní odpočinek. Stačí si jen vybrat přesně to, co Vám nejvíce vyhovuje a svou dovolenou v Jeseníkách si skvěle užít. V článku Vám poradíme, kde se levně ubytovat a poskytneme Vám zaručené tipy na výlety.

Levné ubytování v Jeseníkách poskytuje například horská chata Edison, jež se nachází v samotném srdci Jeseníků v druhé polovině hory Praděd. Ubytování Jeseníky v této oblasti je oblíbené hned z několika důvodů. Ať už se zde vydáte v létě či v zimě, tak máte zaručenou snadnou dostupnost. Navíc chata Edison leží v lokalitě, která byla vyhlášena jako místo s nejzdravějším ovzduším v České republice a ceny jsou zde nastaveny individuálně podle přání a možností jednotlivých klientů.

Ideální dovolená pro rodiny i páry
Na dovolenou do Jeseníků jezdí s oblibou rodiny s malými dětmi i jednotlivé páry. Chata Edison disponuje dětským hřištěm, na kterém si děti mohou dosyta užít houpačky nebo si zaskákat na trampolíně. Rodiče si mohou mezi tou dobou užít pohodové posezení na venkovní zahrádce přímo před chatou a dát si něco dobrého na zub.

Chata Edison nabízí nejen levné ubytování v Jeseníkách, ale zároveň výtečnou domácí kuchyni, kterou je možné připravit přesně podle přání klienta. Máte mlsný jazýček? V Jeseníkách si přijdete na své.

Jeseníky jsou rájem cyklistů
Cyklotrasy a cyklobusy Jeseníky jsou zde na výborné úrovni, díky čemuž budou uspokojeni „víkendoví“ cyklisté i ty, kteří šlapou do pedálů takřka každý den. Novinkou letošního roku je dokonce možnost využívat v cyklobusech oblastí jízdenku Jeseníky. Ta bude platit na všech linkách dopravce Veolia Transport Morava, a. s.

Pokud se chcete dozvědět, jaké cyklotrasy a cyklobusy Jeseníky jsou v tomto roce aktuální, doporučujeme Vám navštívit oficiální stránky horské chaty Edison. Na stránkách najdete trasy a jízdní řády cyklobusů v roce 2013, můžete zde provést jednoduchou online rezervaci ubytování Jeseníky nebo se nechat inspirovat tipy na výlety.








Kontakt:

Zdeněk Zábrž
Provozovatel
z.zabrz@email.cz
www.chataedison.cz
608 827 550


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 22. 7. 2013 11:07
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Czechtimes.cz (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.