BUREAU VERITAS obhájila akreditaci ANAB | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


BUREAU VERITAS obhájila akreditaci ANAB


Certifikační společnost BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. úspěšně obhájila akreditaci při dozorovém auditu akreditačního orgánu ANAB (ANSI-ASQ National Accreditation Board) podle ISO / IEC 17021 pro certifikační orgány.

Americký akreditační orgán ANAB je signatářem mezinárodní multilaterální dohody Mezinárodního akreditačního fóra (IAF). Norma ISO / IEC 17021 pro akreditaci obsahuje zásady a požadavky pro certifikační organy posuzující systémy managementu. Na základě akreditačního certifikátu je certifikační orgán Bureau Veritas oprávněn vydávat certifikáty pod akreditační značnou ANAB pro níže uvedené systémy managementu:
• ISO 9001 QMS (Quality Management System) – jedna ze základních norem, zabývá se systémem managementu (řízení) kvality.
• ISO 14001 (Environmental Management System) – zabývá se řízením odpovědného přístupu k životnímu prostředí. Zavedení systému souvisí se změnou kultury podniku a postoje lidí, kteří podporují ochranu životního prostředí.
Bureau Veritas je schválena více než 35 národními akreditačními úřady k poskytování certifikačních služeb. Je samozřejmě též držitelem české akreditace, schvalované Českým institutem pro akreditaci (ČIA). Kromě systémových standardů je BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC akreditována podle ČSN EN 45011 pro certifikaci výrobků, mezi které patří akreditace GHG, C-o-C a GLOBALGAP.








Kontakt:

Miroslava Jůnová
Marketing Specialist
miroslava.junova@cz.bureauveritas.com
www.bureauveritas.cz
+420 731 611603


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 12. 2011 9:03
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC, spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny Bureau Veritas, která je lídrem celosvětového certifikačního trhu a poskytuje komplexní služby v oblastech kvality, hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, životního prostředí a společenské odpovědnosti. Důvěryhodnost společnosti podtrhuje tradice a dlouholetá zkušenost sahající až do roku1828.
Celosvětově působí společnost Bureau Veritas ve 140 zemích, kde má síť 900 kanceláří a laboratoří. Přes 48 tisíc zaměstnanců Bureau Veritas poskytuje služby více než 400 tisícům klientů.
Na území České republiky je Bureau Veritas zastoupena již více než 100 let a zaměstnává více jak 100 profesionálů. Mezi hlavní služby, které v České republice poskytuje, patří: certifikace managementu a výrobková certifikace, inspekce potravin a zemědělských komodit, testování a laboratorní analýzy, technické inspekce v průmyslu, periodické kontrolní služby provozovaných zařízení, kontrolní činnosti ve stavebnictví, služby v oblasti lodního průmyslu, kontrolní služby pro finanční sektor, školení a vzdělávání. Služby nejsou zaměřeny na vybraná odvětví nebo tržní segmenty, ale jsou poskytovány napříč odvětvími, bez ohledu na rozsah či charakter. Pro specifické případy jsou využíváni zahraniční auditoři, inspektoři a další experti.
Příklady akreditovaných certifikací poskytovaných BUREAU VERITAS CZECH REPUBLIC,spol. s r.o.: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/IEC 20000, ISO 22000, ISO/IEC 27001, EMAS,GHG, ISO/TS 16949, HACCP, QC 080000, IRIS, ISCC, BRC, IFS, GTP, GMP, SA 8000, AS9100, PEFC,
C-o-C,GLOBALGAP a další.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.