PR1 | Tiskovky.info

PR1

Poslední vydané tiskové zprávy

Významná německá společnost Reutax AG vstupuje na český trh

Společnost Reutax AG, poskytovatel personálních služeb se specializací na zajišťování expertů z oblasti IT a engineeringu, bude mít nově zastoupení také v České republice.

Střední školy svádí lítý boj o každého studenta

Pardubice – Střední školy a učiliště, které se potýkají s nezájmem žáků, se snaží potencionální studenty zaujmout různými způsoby. Kromě nejrůznějších vzdělávacích veletrhů a dnů otevřených dveří volí nové, pro žáky základních škol lákavější postupy.

Společnost OBAL CENTRUM s. r. o., má nového jednatele

Sezemice 10. listopadu 2008 Do společnosti OBAL CENTRUM s. r. o., která ve svém odvětví zaujímá významné postavení na trzích střední a východní Evropy, nastoupil nový jednatel Jiří Rybka, který do sezemické společnosti přešel ze společnosti MIKA a.s.

OBAL CENTRUM s. r. o. se zapojilo do ekologicky solidárního vratného systému průmyslových odpadů

Sezemice 30. října 2008 Společnost OBAL CENTRUM, s. r. o., kterou v roce 1999 založil Ing. Karel Valík, stávající jednatel společnosti, si postupně vydobyla silnou pozici na trhu bezpečných obalů s UN homologací. Tato sezemická firma se navíc jako jedna z mála českých firem zapojila do programu ekologicky solidárního vratného systému Recollect Service.

Kateřina Neumannová pózovala pro chystaný kalendář

Dnes 4. listopadu vznikly ve skanzenu v Praze Řeporyjích ojedinělé fotografie. Známá lyžařka Kateřina Neumannová zde pózovala i se svou dcerou Lucií pro kalendář, který chystá obesně prospěšná společnost „Celé Česko čte dětem“.

Poslední tiskové konference

Setkání se zástupci dětských domovů, pěstounských rodin a center pro seniory.
30. 11. -0001 0:00 | Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, Pardubice více