Monica Agency | Tiskovky.info

Monica Agency

Poslední vydané tiskové zprávy

Hudební skladatel Zdeněk Marat oslaví 85 let

V pondělí 15. 2. oslaví hudební skladatel a dirigent Zdeněk Marat 85 let. Autor hudby k desítkám filmů, muzikálů a televizních inscenací a stovkám populárních písní oslavil své životní jubileum v kruhu rodiny a přátel.

Velitel 601. skupiny speciálních sil pokřtí v Bratislavě bestseller Volavka

V sobotu 30. listopadu 2013 proběhne v Bratislavě křest druhé knihy Moniky Maratové, úspěšného thrilleru VOLAVKA, který vydalo nakladatelství Naše vojsko s.r.o. Křest se uskuteční v rámci největší slovenské soutěže v plastikovém modelářství Plastiková zima 2013 v Bratislavě.

Právě vychází nový thriller Moniky Maratové Volavka

V nakladatelství NAŠE VOJSKO, s.r.o. právě vychází už druhý thriller Moniky Maratové VOLAVKA, který se opět odehrává nejen v ryze českém prostředí, ale zavádí čtenáře i na Slovensko. Námět čerpala autorka ze skutečného života a své příznivce znovu nenechá vydechnout. Ti, kdo knihu otevřou, ji neodloží, dokud ji celou nepřečtou, slibuje autorka a dodává, že VOLAVKA je ještě propracovanějším příběhem než první dobrodružství pilota Petra Tefflera, které se velmi úspěšně prodávalo pod názvem Smrtící odkaz.

Poslední tiskové konference