MediaReport s.r.o. | Tiskovky.info

MediaReport s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Barevná sezóna

Zajímá vás, jaké barvy a jaký styl ovládne letošní jaro? Prvním impulsem pro tvorbu věhlasných návrhářů je výběr materiálů. S trendy nadcházející sezóny a s nejžádanějšími látkami vás seznámí Hana Konečná, majitelka společnosti PAR EXCELLENCE, která patří k nejznámějším dovozcům luxusních a značkových látek na český trh.

Letošní jaro rozzáří pastelové barvy

Pastelové barvy a hravost jsou charakteristickými rysy nadcházející sezóny. Na co ještě se s příchodem jara připravit u francouzské módní značky UN 1 DEUX 2 TROIS 3 (1-2-3 Paris)?

Kolekce šperků Zingopi pro společenskou sezónu

Ke společenské sezóně patří neodmyslitelně originální šperky, které dokáží zvýraznit vaši osobitost a styl. Doplňky o vás vypoví mnohé, proto pečlivě volte zpracování, barvu i design.

Lifting bez skalpelu

Nechcete jen bezmocně sledovat projevy nemilosrdně ubíhajícího času? Dáváte přednost neinvazivním zákrokům? MUDr. Věra Terzijská vás seznámí s převratnou moderní metodou, která bez použití skalpelu navrací pokožce pružnost a odstraňuje ochablost. Během jediného zákroku dosáhnout takového výsledku s dlouhodobým efektem, jaký dříve umožňovala pouze plastická operace.

VÝSTAVA UKRADENÉ DĚTSTVÍ dětská práce očima čtyř českých fotografek

Výstava společnosti Člověk v tísni – vernisáž 1. prosince od 19 hodin v Rock Café Výstava Ukradené dětství od čtyř známých českých fotografek – Alžběty Jungrové, Lenky Klicperové, Markéty Kutilové a Jarmily Štukové (Kovaříkové) – bude k vidění celý prosinec v pražském klubu Rock Café. Fotografie zachycují různé podoby dětské práce, se kterými se fotografky setkaly při svých cestách zejména v Africe a Asii. Miliony dětí zde denně pracují v podmínkách, které škodí jejich zdraví a berou naději na bezstarostné dětství a vzdělání.

Poslední tiskové konference