Image CZ, a.s. | Tiskovky.info

Image CZ, a.s.

Poslední vydané tiskové zprávy

Koupelnová baterie AMPHORA od Kludi vdechne koupelně atmosféru jižních moří

Romantiku voňavých dálek středomoří přinášejí baterie KLUDI AMPHORA i do českých koupelen. Už jen svíčky a láhev vína, a atmosféra bude dokonalá. Design příjemný na pohled i na dotek je inspirován půvabnými křivkami amfor – nádob, ve kterých se před staletími snoubila užitečnost a krása.

Le Chéque Déjeuner: Optimální hodnota stravenky pro rok 2011 je 94 Kč

Společnost Le Chéque Déjeuner, přední dodavatel zaměstnaneckých benefitů, upozorňuje své klienty na možnost navýšení nominální hodnoty stravenek pro zaměstnance na optimálních 94 Kč ve smyslu novelizace vyhlášky platné od 1.1.2011. Jídelní kupón tak i přes inflaci a nárůst cen stravování nemusí ztrácet svoji kupní sílu.

Vánoční kupony ušetří firmě a motivují zaměstnance lépe než peníze

Snadnou a finančně výhodnou odměnu zaměstnanců v předvánočním období využije letos řada firem. Společnost Le Chéque Déjeuner, přední poskytovatel zaměstnaneckých benefitů, přichází na trh s volnočasovou poukázkou Unišek Plus a s dárkovým kuponem CADHOC. Tyto kupony jsou uplatnitelné v celé škále smluvních provozoven služeb a obchodů.

Poslední tiskové konference