Živé fotografování se Zonerem v brněnské Vaňkovce | Tiskovky.info

Živé fotografování se Zonerem v brněnské Vaňkovce

Dne 11. 10. 2007 bude od 16 hodin v brněnském Knihkupectví Dobrovský - Vaňkovka připraven malý „ateliér“, ve kterém si mohou zájemci o fotografování vyfotit modelku a nechat si snímek zdarma upravit a vytisknout.

Akce je uspořádaná při příležitosti vydání knihy AKT - naučte se fotografovat kreativně vydavatelstvím Zoner Press. Účastníci se současně mohou poprvé na veřejnosti seznámit s novou verzí programu Zoner Photo Studio 10, ve kterém se budou pořízené fotografie upravovat. Tisk bude probíhat na tiskárnách značky Epson.

Naprázdno neodejdou ani nefotografující návštěvníci. Každý ze zájemců o fotografování aktu si může domů odnést jeden akt. Samozřejmě na fotografii!

Všichni zájemci mohou získat detailní informace o akci i o knize „Akt“ na internetové adrese www.zonerpress.cz. Na webové stránce jsou k dispozici ukázky z knihy ve formátu PDF a také on-line objednávkový formulář.

Květuše Filipi
kveta.filipi@zoner.cz

Vydáno: 9. 10. 2007 9:33
Kategorie: Kultura
Název zdroje: ZONER software, s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
ZONER software, s.r.o., je předním českým výrobcem softwaru a poskytovatelem internetových služeb. Společnost také vydává odbornou literaturu pod značkou Zoner Press (www.zonerpress.cz). Vydavatelství se koncentruje na překladové a původní české publikace ve třech stěžejních edičních řadách: Encyklopedie webdesignera, Encyklopedie grafika a digitální fotografie a Encyklopedie moderní ženy.