WoodWick svíčky - vůně nikdy nezněla tak dobře | Tiskovky.info

WoodWick svíčky - vůně nikdy nezněla tak dobře

Proč WoodWick? Svíčka WoodWick v sobě spojuje uklidňující zvuk praskajícího ohně s výjimečnou vůni. Proč WoodWick? WoodWick nabízí čistší hoření a vydrží déle.

Vyrobeno s vášní...

Spojení poctivého řemesla s léty zkušeností spolu s tím nejlepším co mohou nabídnout moderní, ale stále ruční, metody výroby svíček. K výrobě se používá pouze vysoce kvalitních směsí se sójovým voskem a mimořádné vůně, které jsou pečlivě rozmíchány v celém objemu každé svíčky pro zajištění stabilní vůně po celou dobu hoření. WoodWick svíčka je navíc výjimečná svým přírodním knotem, který je vyrobený z ekologického dřeva a vytváří uklidňující zvuk praskajícího ohně.

Zaměřeno na detail...

WoodWick je ve světě velmi populární značka svíček vyráběných v USA, které dokáží vytvořit nádhernou atmosféru a vůni v každé místnosti. WoodWick svíčky se presentují v atraktivních ručně vyráběných skleněných nádobách různých tvarů, obvykle uzavřených opracovaným víkem z tmavého dřeva.

Vůně...

Mohlo by se zdát těžké je najít, protože jde o novinku na našem trhu, ale stojí za hledání. Jsou k dispozici v několika různých vůních, mnohdy neobvyklých. Zkuste karamel, skvělá je i vůně rozpáleného krbu, právě upečených čokoládových sušenek, černé třešně, francouzské cukrárny... Přineste klid a relaxaci do svého domova.

Svíčkami to nekončí

Značka WoodWick již nejsou jen svíčky, ale celá řada vůní do bytu. Můžete si tak své oblíbené vůně užít jako dlouhotrvající aroma difusér, vysoce koncentrovaný vonný vosk do klasické aroma lampy nebo v praktickém balení do auta či jiných menších prostor.

Vydáno: 24. 4. 2012 1:02
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: aromadoma.cz (ověřený zdroj [?])
Prodej bytových vůní a doplňků. Bytový parfém - katalytická aroma lampa, aroma difuzér či kvalitní svíčka - je nejen originální a funkční dárek, který likviduje viry a pachy z ovzduší, ale také neotřelý designový prvek do vašich domovů či kanceláří.