Výkonný čistič trysek pro benzinové motory | Tiskovky.info

Výkonný čistič trysek pro benzinové motory

Flashlube Injector Cleaner je bezsirný syntetický čistič vstřikovacích trysek, který účinně vyčistí palivový systém vašeho benzinového motoru. Má výborné mazací vlastnosti, díky nimž účinně chrání provoz auta.

Koncovým zákazníkům v České republice distribuujeme Injector Cleaner již několik měsíců a zpětná vazba našich zákazníků je velmi příznivá.
Zákazníci z České republiky si Injector Cleaner pochvalují

Pan M. R. nám napsal:

„Po první zkušenosti, kdy jsem vyjel ¾ nádrže po aplikaci aditiva [mohu vyjádřit] jenom spokojenost. – Lepší studené starty, lepší záběr motoru v nízkých otáčkách.“

Podobně se vyjádřil i zákazník s iniciálami M. E., který si už potřetí objednal 250ml balení. Na naši otázku týkající se spokojenosti reagoval slovy:

„Doporučuji všem. S čističem jsem spokojen.“

V čem se Injector Cleaner liší od většiny konkurenčních výrobků?

- Je nehořlavý
- Je nejedovatý
- Je netoxický
- Je šetrný k palivovému systému
- Výrobcem je zaručena vysoká koncentrace 1 litr na 1000 litrů benzinu

Máte i vy osobní zkušenosti s naším produktem Flashlube Injector Cleaner? Napište nám své postřehy! Pokud snad Flashlube Injector Cleaner nepoužíváte, jak pečujete o svůj benzinový motor, aby byla zachována jeho dlouhodobá životnost?
Snížení obsahu síry v benzinu ovlivňuje výkon palivového systému ve vozidle, např. palivových čerpadel, vstřikovacích trysek a klapek. Čistí tryskové a palivové systémy, snižuje náklady na pohonné hmoty, zvyšuje výkonnost, prodlužuje životnost motoru. Pro další informace o výhodách syntetického čističe Flashlube Injector Cleaner a příznivé cenové politice navštivte:

Chcete důkaz? Před a po použití?

Podívejte se na fotografie ventilů, vstřikování a zkušebních válců motoru, které najdete v příloze této tiskové zprávy na adrese www.OchranaMotoru.cz > O nás > Tisková místnost pro novináře (http://www.ochranamotoru.cz/flashlube-flash-lube-ochrana-motoru-new-press-release-tiskove-zpravy.php ). Sada unikátních fotografií ukazuje jednotlivé části spalovacího motoru před a po aplikaci přípravku Flashlube.

Zdeněk Bauer
šéfeditor
info@abcRedakce.cz

Vydáno: 16. 11. 2009 15:59
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: abcRedakce.cz (ověřený zdroj [?])
Ghostwritingová, rešeršní a komunikační agentura abcRedakce.cz zajišťuje kompletní práce spojené s vyhledáváním, zpracováním, publikováním a distribucí požadovaných informací. Zabezpečuje hloubkové archivní i marketingové rešerše, business research, monitoring médií i výzkumy veřejného mínění. Poskytuje standardní redakční služby (editace, copy editing, jazykové korektury) i specializovaný servis (ghostwriting, copywriting a další formy psaní textů a tvorby obsahu na zakázku). Zajišťuje komplexní marketingovou komunikaci a související konzultace pro internet i ostatní média.