TD Beerfest 12°: dva účastníci si odvezou nový skútr | Tiskovky.info

TD Beerfest 12°: dva účastníci si odvezou nový skútr

Praha, 29. 3. 2012 – Tech Data Distribution odmění dva účastníky TD Beerfest 12° stylovým skútrem Peugeot Kisbee 50. Všem registrovaným pošle v příštích dnech e-mailem speciální číselný kód, kterým se mohou pokusit přímo na akci odemknout zámek od jednoho ze dvou skútrů. Platí přitom pravidlo: kdo dřív přijde, ten pojede.

Odemykání zámků je plánováno na 16:30 – v době mezi konferencí Microsoft a zahájením podvečerního zábavného programu. Skútr si domů může odvézt každý z účastníků, který jako první na místě odemkne svou číselnou kombinací zámek. Pokud by zámek od jednoho nebo obou skútrů zůstal do páté hodiny neodemknutý, stanou se skútry součástí losování večerní tomboly.

Tech Data také poodhalila další detaily programu TD Beerfest 12°, který se uskuteční v Potrefené huse v areálu pivovaru Staropramen v úterý 17. dubna. Na konferenci Microsoft, losování skútrů a výstavu výrobců naváže neformální večerní zábava plná piva a dobré hudby, o kterou se postará, mimo jiné, nespoutaná dívčí kapela Sweet Zone, semifinalistky soutěže Česko Slovensko má talent.

TD Beerfest 12° - tradiční setkání ICT distribučního kanálu

Kdy: úterý 17. dubna 2012
Kde: Potrefená Husa, Pivovar Staropramen
Web: www.techdata.cz/beerfest

Program: 13.00 – Microsoft konference (představení Windows 8 a Office 365)
16.30 – odemykání skútrů
16.30 – výstava výrobců
19.30 – raut, otevření barů
20.30 – vystoupení Sweet Zone
21.00 – tombola
21.30 – nešizené české mejdlo

Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.
O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 125 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,5 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2012. Více informací najdete na: www.techdata.com.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 30. 3. 2012 15:10
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.