Sweex Video Grabber: Dejte sbohem starým videokazetám | Tiskovky.info

Sweex Video Grabber: Dejte sbohem starým videokazetám

Delft/Brno, 4. 4. 2011 – Ačkoli je váš videorekordér už delší dobu vyřazen z provozu, určitě byste si rádi prohlédli vaše stará videa a filmy, které máte nahrané na videokazetách. Řešením je Sweex Video Grabber, který přináší nizozemská společnost Sweex, jež na český a slovenský trh dodává stylovou elektroniku a příslušenství k počítačům a notebookům.

Sweex Video Grabber dokáže jednoduše převést staré formáty videozáznamů VHS a MiniDV do digitální podoby. Jakmile budete mít všechna videa v počítači, můžete začít s jejich editací. Sweex Video Grabber převádí videozáznamy i do formátu MP4, takže si svá videa můžete brát kamkoli s sebou, například ve svém MP4 přehrávači nebo v mobilním telefonu. Součástí balení je samozřejmě i potřebný software Ulead VideoStudio® 10.
Video Grabber je na českém trhu dostupný za doporučenou koncovou cenu 859 Kč včetně DPH.
Na Sweex Video Grabber se vztahuje standardní dvouletá záruka, která může být po registraci rozšířena o dalších deset let. Pro více informací o záručních podmínkách navštivte Sweex.com/12yearwarranty.

Obrázky:
Sweex Video Grabber MM030

Společnost Sweex byla založena v roce 1978 v nizozemském Delftu. V současnosti je výrobcem life-stylové elektroniky a IT doplňků a její sortiment zahrnuje množství výrobků z oblasti internetového a datového připojení, zvukové a vizuální techniky, počítačového příslušenství či doplňků. V portfoliu společnosti naleznete například MP4 přehrávače, elektronické čtečky knih, webkamery, sluchátka, reproduktory, datové adaptéry nebo pouzdra na notebooky. Aktivity společnosti Sweex začínají postupně zahrnovat celou Evropu a její výrobky jsou nyní k dostání například i v Arabských emirátech. Na většinu produktů Sweex se vztahuje standardní dvouletá záruka, která však může být po registraci prodloužena o dalších 10 let. Distributorem produktů Sweex v České republice jsou AT Computers a ABS Data, na Slovensku vedle těchto dvou ještě společnost Agem. Více informací o společnosti Sweex naleznete na www.sweex.com.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 4. 4. 2011 13:02
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.