Sweex: energie pro všechny notebooky a netbooky | Tiskovky.info

Sweex: energie pro všechny notebooky a netbooky

Delft/Brno, 24. května 2011 – Holandská společnost Sweex, která na český a slovenský trh dodává stylové příslušenství k notebookům a počítačům, představila novou sérii univerzálních napájecích zdrojů pro většinu současných notebooků a netbooků.

Nejsilnějším adaptérem určeným pro výkonné notebooky (spotřeba max. 110 W) je Sweex High Performance Universal Adapter PA300V2. S jeho 11 konektory bez problému najdete vhodnou koncovku i pro váš notebook. Adaptér se vyznačuje více než 90% účinností a aktivním PFC.

Dalším v rodině je Swex Slimline Universal Adapter PA301. Jedná se o univerzální adaptér pro notebooky a netbooky, který oceníte především na cestách. Díky jeho tenkému provedení totiž nezabírá zbytečně moc místa. Jeho výhodou je 11 volitelných koncovek a navíc je vybavený samostatným USB portem na dobíjení vašeho mobilního telefonu, iPodu či MP3 přehrávače.

V sérii nechybí ani speciální univerzální adaptér určený pro netbooky – Sweex Universal Netbook Adapter PA310. Tento kompaktní adaptér má k dispozici 6 koncovek a můžete s ním nabíjet všechny běžné netbooky na trhu.

Portfolio adaptérů Sweex doplňuje ještě Sweex Netbook Car Adapter určený pro dobíjení netbooků. Využijí ho především ti uživatelé, pro které se netbooky staly stejně důležitými jako mobilní telefony.

Obrázky:
Sweex High Performance Universal Adapter PA300V2
Sweex Slimline Universal Adapter PA301
Sweex Universal Netbook Adapter PA310
Sweex Netbook Car Adapter

Společnost Sweex byla založena v roce 1978 v nizozemském Delftu. V současnosti je výrobcem life-stylové elektroniky a IT doplňků a její sortiment zahrnuje množství výrobků z oblasti internetového a datového připojení, zvukové a vizuální techniky, počítačového příslušenství či doplňků. V portfoliu společnosti naleznete například MP4 přehrávače, elektronické čtečky knih, webkamery, sluchátka, reproduktory, datové adaptéry nebo pouzdra na notebooky. Aktivity společnosti Sweex začínají postupně zahrnovat celou Evropu a její výrobky jsou nyní k dostání například i v Arabských emirátech. Na většinu produktů Sweex se vztahuje standardní dvouletá záruka, která však může být po registraci prodloužena o dalších 10 let. Distributorem produktů Sweex v České republice jsou AT Computers a ABS Data, na Slovensku vedle těchto dvou ještě společnost Agem. Více informací o společnosti Sweex naleznete na www.sweex.com.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 2. 6. 2011 16:50
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.