Server tn.cz hledá „nejšílenější“ českou knihu | Tiskovky.info

Server tn.cz hledá „nejšílenější“ českou knihu

Portál nejsledovanější televize Nova tn.cz dnes spustil soutěž o nejbizarnější název knihy vydané v češtině. Partnerem soutěže je knihkupectví Kanzelsberger.

Redakce tn.cz se nechala inspirovat v zahraničí a přišla s nápadem dát dohromady žebříček titulů, které mají poněkud podivné názvy. Čtenáři nyní mohou až do čtvrtka 16. října zasílat svoje tipy na nejzvláštnější, nejbizarnější, nejšílenější či jakkoli jinak zvláštně pojmenovanou knihu.

Už teď je ale na stránkách Novy několik tipů od odborníků na slovo vzatých. Spisovatel Ondřej Neff do soutěže nominoval Knihu o kundě, jejímiž autory je Karel Utte a Nela Astonová, mezi tipy spisovatelky Haliny Pawlowké najdeme například Deník chamtivýho parchanta od Erika Idleho nebo Velbloudí zadek Francise Scotta Fitzgeralda.

Ze všech tipů, které dorazí na adresu serveru tn.cz, vybere redakce deset nejpodivnějších tipů a jejich navrhovatele odmění pětisetkorunovými knižními poukázkami z knihkupectví Kanzelsberger.

A kde najdete více informací o soutěži včetně e-mailové adresy, na kterou můžete zasílat svoje tipy? Samozřejmě na stránkách tn.cz: http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/nejdivnejsi-knizni-tituly-a-take-soutez-o-knizni-poukazky.html

Zdeněk Fekar
marketing & public relations
zfekar@kanzelsberger.cz