Řada Jabra BIZ 1900 přináší spojení skvělého zvuku a dlouhé životnosti za rozumnou cenu | Tiskovky.info

Nové drátové náhlavní soupravy nabízejí cenově výhodné řešení bez kompromisů v otázkách kvality.

Praha, Česká republika, 14. prosince 2010 – Společnost Jabra oznámila uvedení nové produktové řady Jabra BIZ 1900. Náhlavní souprava řady Jabra BIZ 1900 byla navržena pro kontaktní centra kladoucí důraz na nízké náklady. Díky lehké a pevné konstrukci s profesionálním zpracováním je tato náhlavní souprava ideálním řešením pro dnešní náročné ekonomické prostředí.

Nabídka funkcí soupravy Jabra BIZ 1900 zahrnuje mikrofon se schopností potlačení šumu, který dokáže eliminovat nežádoucí ruchy v pozadí. Zároveň pomocí technologie PeakStopTM chrání uživatele před akustickým šokem. Díky širokým možnostem nastavení lze náhlavní soupravu přizpůsobit potřebám každého uživatele. Lehká konstrukce s pohodlnými polštářky z koženky zajišťuje komfort i při celodenním nošení.

Produktové varianty Jabra BIZ 1900 QD (zkr. Quick Disconnect) jsou určeny pro práci s tradičními stolními telefony, případně pevnými IP telefony. Varianty Jabra BIZ 1900 USB jsou odpovědí na rostoucí poptávku po cenově výhodných profesionálních náhlavních soupravách pro počítačovou telefonii.

„Vycítili jsme poptávku po základním řešení náhlavní soupravy pro kontaktní centra, zejména na outsourcovaných trzích, kde je klíčem především výhodná cena,“ poznamenává Jiří Krejčí, Regional Manager Eastern Europe divize CC&O pro značku Jabra. „Náhlavní souprava řady Jabra BIZ 1900 nabízí skvělé zvukové parametry a je dobrou protihodnotou za investované peníze,“ dodává.

Produkty Jabra BIZ 1900 a Jabra BIZ 1900 USB se nabízejí v provedení mono a duo, přičemž řada Jabra BIZ 1900 USB poskytuje vysokou kvalitu zvuku v širokém pásmu kmitočtů. Řada Jabra BIZ 1900 je dostupná od prosince 2010 za cenu od 1 900 Kč.

Kompletní portfolio naleznete na webu www.Jabra.com/UC.

Obrázky v tiskové kvalitě najdete na http://ftp.pram.cz/download/Fotogalerie/Jabra/BIZ_1900/

O společnosti Jabra
Společnost Jabra je lídrem na trhu náhlavních souprav, jež lidem umožňují volně komunikovat na libovolném místě světa, a to napříč různými komunikačními platformami. Divize CC&O vyvíjí a prodává náhlavní soupravy připravené na provoz v rámci sjednocené komunikace, které se následně uplatňují především v kontaktních centrech a kancelářích. Mobilní divize se zaměřuje na náhlavní soupravy určené pro mobilní telefony a produkuje rovněž zařízení určená pro hlasitý odposlech v automobilech. Ke konci roku 2009 měla společnost Jabra, která je dceřiným podnikem GN Store Nord A/S, celkem 850 zaměstnanců. Více informací naleznete na stránkách www.jabra.com

© 2010 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra® is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective owners. (Design and specifications subject to change without notice)

Marek Němec
Key Account Manager
marek.nemec@pram.cz
www.pram.cz

Vydáno: 14. 12. 2010 12:03
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí více než sedmileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.