Řada brašen Ortlieb: motostyl pro náročné | Tiskovky.info

Řada brašen Ortlieb: motostyl pro náročné

(Uherský Brod, 21. června 2010) – Česká společnost Azub Bike přichází na český trh se žhavou novinkou: pro všechny motorkářské nadšence přináší motocyklové brašny, které jsou nejen praktické, ale také krásně vypadají.

Azub Bike nabízí několik modelů určených pro motorkáře. Všechny jsou voděodolné, prachotěsné a poskytují pohodlné uskladnění přepravovaných věcí. A navíc mají pětiletou záruku.
První z představovaných brašen je model s magnetickým uchycením ORTLIEB Motorbike Tank Rucksack určený na nádrž. S objemem 10 litrů a váhou 1,2 kg patří mezi nejmenší příruční zavazadla na motorku. Objevitelé nových terénů jistě ocení odnímatelnou fólii na mapu, umístěnou na horní straně brašny. Doporučená cena je 2590 Kč.

Druhým modelem je ORTLIEB Motorcycle Saddle Bag, jehož největší předností je možnost použití bez nosiče, tzn. že je připevníte rovnou na sedačku motorky či skútru. A to vše během několika málo sekund. Stejně jako ostatní výrobky firmy Ortlieb i Saddle Bag má záruku 5 let a je 100% waterproof, takže už vevnitř nehrozí žádná vlhkost, natož voda. Další výhodou je možnost zmenšení brašen v případě, že nevezete tolik zavazadel, což ocení především ti z vás, kterým vadí rozměrné kufry stále připevněné v zadní části motorky. Motorcycle Saddle Bag je jednoduše nezbytné vybavení pro všechny, kteří mají rádi dlouhé výlety v terénu či na silnici, anebo si rádi zajedou na víkendový motorkářský sraz. Váha 2,2 kg, doporučená cena 3890 Kč.

Pro ty, co vyznávají rychlou jízdu a přitom potřebují přepravit nějaké to zavazadlo, je tu ORTLIEB Speedbag, který dělá čest svému jménu a nezná slovo kompromis. Tento stylový kousek s nízkým profilem v mnohém předčí nepraktické a těžké kožené modely, nebo klasické rozměrné kufry, a zároveň zaručuje dokonalý vzhled. S objemem 35 litrů, váhou pouhých 1,6 kg a designem lahodícím motorkářskému oku právem patří ke špičce motorkářských brašen. Skvělé vlastnosti navíc korunuje pětiletá záruka. Doporučená cena: 5110 Kč.

Pokud upřednostňujete jen kratší výlety a batoh stále na zádech má pro vás Ortlieb připraveny naprosto voděodolné batohy Cor 13 a D-Fender, které používají systém zavírání TIZIP, což je vodotěsný mohutný zip, který dovnitř nepropustí ani kapku vody. U modelu D-Fender je navíc umístěn v prostoru zad, takže nemusíte mít obavu, že by se při divoké jízdě v bahně zanesl a přestal fungovat. Cor 13 je malý příruční batůžek s 13 litry objemu a s vnějším „jazykem“, pod který je možné připnout dokonce i motorkářskou helmu. Batůžek Co 13 pořídíte za 3390 Kč. D-Fender už je určen pro více věcí a nabízí objem 25 nebo 33 litrů. Cena batohu D-Fender o objemu 25 litrů je 2890 Kč, při objemu 33 litrů to je 3190 Kč.

V nabídce Ortliebu najdete i mnohé další voděodolné produkty, které se perfektně hodí pro motorkáře. Ať už jde o obaly na foťáky, dodatečné rolovací vaky ve stylu loďáků k doplnění Saddle Bagů, nebo obaly na GPS či mobilní telefony.

O společnosti Azub Bike
Společnost Azub Bike už od roku 2001 přináší zákazníkům v České republice a na Slovensku kola a další cyklistický sortiment, který není na našem cyklistickém trhu zaběhlý. Je oficiálním distributorem skládacích kol Dahon, kterých se ve světě prodalo už přes 2 miliony. Součástí jejího sortimentu jsou dále lehokola, dětské vozíky, dětské tažné tyče, ale i kožené sedačky Brooks a spoustu dalších nekonvenčních produktů. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.azub.cz.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 25. 6. 2010 9:15
Kategorie: Sport
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.