Přípravy třináctého ročníku Tech Data Forum v plném proudu | Tiskovky.info

Přípravy třináctého ročníku Tech Data Forum v plném proudu

Praha, 4. 1. 2010 – Tech Data Forum 2010 se už potřinácté stane místem unikátního setkání výrobců a prodejců výpočetní a komunikační techniky. Tým pořadatelů ze společnosti Tech Data Distribution již naplno pracuje na perfektní organizaci letošního ročníku.

Tech Data Forum 2010 se tentokráte uskuteční v prostorách hotelu Diplomat, který se nachází na ulici Evropská v Praze 6. Hotel je jako stvořený pro podobné akce a účastníkům přinese ještě větší komfort než během předešlých ročníků. Místo konání bylo tentokráte zvoleno s přihlédnutím k přáním vystavovatelů.

Organizátoři vyšli vstříc postřehům a přáním účastníků dřívějších ročníků i co se týče délky a termínu konání akce. Letošní Tech Data Forum proto bude stejně jako loni jednodenní – termín je stanoven na čtvrtek 18. února 2010.

Velmi důležitou součástí akce je i letos možnost domluvit si pracovní schůzku se zástupci společnosti Tech Data Distribution nebo kteréhokoli výrobce. Jen pro zajímavost, v minulém roce takto proběhlo v rámci Tech Data Forum 150 obchodních jednání. Pro lepší koordinaci schůzek bude sloužit infopult. Během loňského ročníku se uskutečnilo více než 20 přednášek výrobců, kterých se zúčastnilo 501 návštěvníků. Workshopy připravilo dvanáct vystavovatelů, kteří během dne přivítali 309 posluchačů.

Tech Data Forum patří mezi nejvýznamnější setkání výrobců a prodejců ICT. Hlavním posláním akce je soustředit na jedno místo co možná nejvíce informací z oblasti informačních technologií a vytvořit prostor pro pracovní setkání výrobců výpočetní a telekomunikační techniky s prodejci.

Základní fakta o akci:

Název akce: Forum 2010, 13. ročník
Krátký popis: Setkání prodejců a výrobců výpočetní techniky, pořádané společností Tech Data Distribution a významnými výrobci v oblasti IT
Datum: 18. 2. 2010
Místo: Hotel Diplomat, Evropská 15, Praha 6
Hlavní pořadatel: Tech Data Distribution
Organizační zajištění: Komunikační agentura Aetna

###

Informace o společnosti Tech Data Distribution hledejte na www.techdata.cz; www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, která je od roku 1999 vlastněna americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. Společnost dosáhla v roce 2008 obratu 6,4 mld. Kč.

O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 102. místě a dosáhla tržeb ve výši 24,1 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2009. Více informací najdete na: www.techdata.com

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 5. 1. 2010 9:02
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.