Prezident České republiky Václav Klaus obdržel nordic walkingové hole LEKI | Tiskovky.info

Prezident České republiky Václav Klaus obdržel nordic walkingové hole LEKI

V úterý 8. září navštívil prezident České republiky, pan Václav Klaus v doprovodu své manželky paní Livie Klausové Hamzovu léčebnu v Luži-Košumberku. Během této oficiální návštěvy se nejenom seznámil s činností léčebny a jejím areálem, ale také převzal z rukou ředitele i dar, nordic walkingové hole LEKI. Jedná se o špičkový model LEKI Speed Pacer Vario, který byl vyroben přímo na míru pro pana prezidenta a je opatřen i jeho jménem. Stejný model využívá i papež Benedikt XVI.

Ředitel léčebny, pan MUDr. Václav Volejník, CSc., říká: „Nordic walkingovou holi jsme vybrali, protože si myslíme, že je to zajímavý dárek, který se hodí ke sportovnímu naturelu pana prezidenta. Zároveň podobné hole využíváme při rehabilitaci našich pacientů. Značku LEKI jsme zvolili, protože ji vnímáme jako synonymum spolehlivosti a kvality. Pan prezident nás ujistil, že tento dárek zcela určitě využije. Byl jsem potěšen, že z něj měl upřímnou radost.“

O modelu LEKI Speed Pacer Vario
Jedná se nejvyšší model z nordic walkingové (chůze s hůlkami) kolekce. Tento model je vybaven nordic walking shark systémem, který umožňuje optimální kontrolu hole a ideální přenos síly, se zárukou nejvyššího komfortu. Hůl je také možné zvětšit či zmenšit o 10 cm a díky super lock systému se nezasune ani při nechtěném otočení o 360o a udrží tlak až 140 kilogramů. Je vyrobena ze 100 % high modular carbonu. Ten se vyznačuje nízkou hmotností, vysokou ohebností a perfektním odrazem.
Více informací na www.leki.cz

Hamzova léčebna
Hamzova léčebna je odborný léčebný ústav poskytující následné a dlouhodobé zdravotnické služby, především léčebnou rehabilitaci lůžkového i ambulantního typu pro dětské i dospělé nemocné z celé ČR, nejvíce však pro oblast východních Čech.

Léčbu a potřebné služby zajišťuje cca 520 zaměstnanců. Léčebna má 505 lůžek, umístěných v jedenácti pavilónech, které se nacházejí v krásném lesoparkovém areálu, jehož součástí je i „Hamzovo arboretum“.

SPORT KONCEPT s.r.o.
Společnost SPORT KONCEPT, spol.s r.o. patří v ČR mezi nejvýznamnější firmy působící v oblasti dovozu a velkoobchodního prodeje sportovního zboží již od roku 1990. Jsme moderní, dynamicky se rozvíjející firmou, tomu odpovídá disponované kvalitní technické zázemí, dostatečná kapacita skladovacích a obchodních prostor. SPORT KONCEPT, spol.s r.o. jde cestou výhradního zastoupení a distribuce sportovního zboží předních světových značek, mezi něž např. patří: LEKI, SCHÖFFEL, SWANS, CANADA GOOSE, DACHSTEIN, DEELUXE, ROHNER, SH+, BARTH a další. Orientujeme se na oblast outdoorového, lyžařského a snowboardového vybavení, ale i vybavení pro aktivně trávený volný čas. Jsme významným partnerem pro úspěšné obchodníky se sportovním zbožím, servisy, sportovní kluby a svazy v ČR i na Slovensku.

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@gsma.cz

Vydáno: 15. 9. 2009 9:28
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.