OXBOW BACK TO POWDER | Tiskovky.info

OXBOW BACK TO POWDER

Arêches-Beaufort (Savojsko, Francie) – od 1. do 7. února 2009 http://oxbowbacktopowder.com/

Tým Oxbow a jeho dva členové, Laurent Favre a Christoph Weber se pro velký úspěch loňského ročníku serozhodli uspořádat druhou sérii “Oxbow Back To Powder”.

Letošní akce se bude konat od 1. do 7. února ve francouzském alpském středisku Arêches- Beaufort.
V tomto kompletně panenském, ekologicky chráněném prostředí alpské přírody se utká 16 nejlepších jezdců světa. A to lyžařů i snowboardistů. Ti dostanou možnost popustit uzdu své kreativitě. Jedině při této akci si sami jezdci volí a připravují terén, na kterém se následně mezi sebou utkají.

Vše se natácí na video a díky tomu se mohou jezdci navzájem hodnotit a to vždy na konci dne, kdy bude zvolen vítěz dne v kategorii lyžařů a snowboardistů. Tajenkou zůstává, kdo budou nástupci loňských vítězů - snowboardisty Francouze Xaviera Deleruea a švédského lyžaře Kaje Zackrissona.
Tento jedinečný závod pořádaný v alpském panenském prostředí zaručuje jedinečnou kombinaci freestylového i freeridového ježdění.

Výhra v hodnotě $ 15 000
Program:
• dvoudenní soutěž:
1 backcountry freestyle – 4 různé formáty v prašanu
1 backcountry freeride – jízdy v prašanu
• 1 “backcountry perfect jump“: pokus o perfektní skok v panenském sněhu
• 1 “free session“: volná disciplína, dle výběru jezdců
• 2 noční session

Oxbow
Francouzský lídr na trhu sportovního a módního oblečení pro volný čas, ztělesňuje proslulý způsob uvažování, který má kořeny v jeho historii. Od založení v roce 1985 dvěma francouzskými nadšenci pro sport, přírodu a módu si firma zakládá na stěžejních hodnotách, které jsou pilíři její legendy: kvalita, svoboda, autentičnost, kreativita a komunita.

Už svými prvními, výrazně neokoukanými kolekcemi, se značka odvážila přinést nápadité střihy, materiály, barvy a potisky a vytvořila originální, avantgardní styl. Vytvořila skutečnou revoluci, v níž móda vždy sloužila sportu. Návrháři Oxbow kladou na technické vlastnosti a pohodlí velký důraz. Produkty, vyzkoušené v nejextrémnějších podmínkách týmem mezinárodních jezdců včetně osobností jako Lairda Hamiltona nebo Jean-Michela Bayle, splňují požadavky nejnáročnějších uživatelů.

Hořák Trading a.s.

Firma Hořák Trading a.s. její dceřiné společnosti působí na českém trhu od roku 1990, mezi hlavní aktivity patří především zastupování a distribuce značek O´Neill, Oxbow, Sir Benni Miles a SouthPole v České Republice a provozování sítě maloobchodů pod značkou Walk Shop a outletů v Hatích a Štěrboholích. Obchody Walk Shop naleznete v obchodních centrech v Praze (Sport Town Václavské náměstí, Park Hostivař, Palác Flóra a Spectrum Průhonice), Liberci (Nisa centrum), Brně (Olympie), Plzni (Nákupní centrum Borská pole), Ostravě (Futurum), Pardubicích (Alfi Palace) a v Českých Budějovicích (Mercury).

Více informací naleznete na www.horak.cz.

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@gsma.cz

Vydáno: 26. 1. 2009 9:08
Kategorie: Sport
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.