Oddlužení u Asterie - splácejte své dluhy ve Švýcarsku! | Tiskovky.info

Oddlužení u Asterie - splácejte své dluhy ve Švýcarsku!

Společnost Asterie s.r.o., jejímž hlavním oborem činnosti je oddlužení, funguje na českém trhu již více než dva roky. Byla založena začátkem srpna 2007. O rok později, v listopadu 2008, se stala Asterie také registrovanou pracovní agenturou. Do dnešního dne má celkem 4000 klientů. Na jednoho klienta Asterie připadá průměrně 10 věřitelů a dluh půl miliónu korun.

Dostanete-li se do svízelné situace, nejste schopni splácet svoje dluhy dle určeného splátkového kalendáře, obraťte se na profesionály, jejiž doménou je oddlužení. Společnost Asterie za vás bude komunikovat s věřiteli, soudem i exekutory a zajistí pro vás splnitelné podmínky splácení. Ale pozor, dluhy za vás nikdo nezaplatí, oddlužení je hlavně váš problém, to musíte vy sami… Asterie využívá několik osvědčených nástrojů, kterými vám z dluhů pomůže.

Nejste-li schopni splácet dluhy, protože jste přišli o práci nebo v zaměstnání nevyděláváte tolik, aby vám to na všechny dluhy „vyšlo“, pomůže vám pracovní agentura Asterie najít novou práci. Mluvíte-li německy, jste ve výhodě. Asterie má kontakt na švýcarskou pracovní agenturu, které svoje klienty doporučuje. Největší poptávka je po svářečích, kuchařích a zdravotních sestrách. Asterie najde klientovi místo a pomůže mu v prvních třech měsících ve Švýcarsku. Osvědčí-li se český pracant ve Švýcarsku, může získat pracovní povolení až na 5 let.

Chcete-li vědět více o oddlužení a shlédnout reference spokojených klientů, navšivte web http://oddluzeni-asterie.com.

Vydáno: 3. 2. 2010 17:07
Kategorie: Finance
Název zdroje: Beaufort (ověřený zdroj [?])