Obchodníci CPI Retail Parku Prostějov mají zákazníky jisté | Tiskovky.info

Obchodníci CPI Retail Parku Prostějov mají zákazníky jisté

Už koncem října mohou obyvatelé západních prostějovských sídlišť u výjezdu na Boskovice nakupovat v novém CPI Retail Parku. Zákazníky z největších městských sídlišť budou navíc v brzké době následovat také návštěvníci plánovaného rekreačního areálu nebo majitelé rodinných domů v sousedství obchodního parku. Obchodníci tak nebudou mít o zákazníky nouzi.

Okolo výpadovky na Plumlov na pozemcích u nové nemocnice se připravuje výstavba rozsáhlého lázeňského a sportovního areálu s kongresovým centrem a hotelem. Zástupci města by zde rádi viděli také multikino, restaurace a divadelní sál. Stejně jako padesátka dalších pozemků, určených pro výstavbu rodinných domů, leží parcela plánovaného areálu nedaleko Intersparu a nového CPI Retail Parku.
„Podle informací z prostějovské radnice vyroste v následujících letech poblíž obchodní zóny multifunkční centrum pro volný čas a nová obytná čtvrť. CPI Retail Park je tak pro obchodníky lukrativním místem,“ komentuje zvýšený zájem o obchodní plochy retail parku Pavel Jirásek, manažer oddělení pronájmu investorské společnosti CPI Group.

Osm jednotek retail parku ležících na ploše 4 300 m2 otevře společnost CPI Group koncem října tohoto roku. „V současnosti máme pronajato přes 70 % obchodních ploch. Snažíme se
o různorodou nabídku sortimentu, jednání s potenciálními nájemníky tak stále probíhají,“ potvrdil Jirásek.

Místo dojíždění do vzdálenějších specializovaných obchodů budou moci lidé, spolu s návštěvou místního Intersparu, pořídit díky retail parku třeba oblečení, elektro nebo potřeby pro domácnost.

Informace o společnosti CPI Group najdete na www.cpi.cz.

Michaela Winklerová
m.winklerova@cpi.cz

Vydáno: 15. 9. 2008 14:16
Kategorie: Reality