NovinkyLEKI 2010/2011 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NovinkyLEKI 2010/2011


Přinášíme Vám novinky ze zimní kolekce holí Leki. Leki nabízí vysokou kvalitu, funkčnost a důraz na bezpečnost. Kolekce Vás zaujme svým novým designem například u holí Element-poles, které září neonovými barvami a hlavně si můžete postavit hůl zcela podle svých představ. Na značku LEKI spoléhá většina světových jmen sjezdového lyžování jako např. Bode Miller, Didier Cuche, Benjamin Reich, Didier DeFago, Lindsey Vonn, Marlies Schild, Maria Reisch a mnoho dalších. Tento fakt dokládá, že LEKI sportovci získali na ZOH ve Vancouveru 2010 27 medailí.

LEKI je také jediný výrobce holí, který nabízí tzv. bezpečnostní vázání – Trigger S systém – „Trigger S“ je bezpečnostní systém a zároveň jednoduchá a rychlá manipulace s holemi. Dokonalost pro lyžování se zvyšuje v kombinaci s rukavicí Trigger S. Poutko se automaticky uvolní při odpovídajícím tahu nahoru např. při pádu. Dochází k dokonalému přenosu síly díky přímému kontaktu s madlem a širokému vedení poutka v rukavici.

Mezi největší zajímavosti letošní kolekce patří:

Pimp your pole – Pro všechny milovníky nových směrů lyžování jako je řádění v parku a na skocích (freeski) anebo radikální ježdění mimo sjezdovku (freeride) jsou tu lyžařské hole, na které dlouho čekali. Radikální, progresivní design, neonové barvy, bláznivé potisky a různobarevné košíčky.

Rodeo Vario – Rodeo Vario je perfektní přechod z freestyle na freeride. Můžete si vybrat z velké škály neonových barev, které jsou pro tento typ holí specifické. Hůl si můžete snadno nastavit v rozmezí od 90 do 130 cm. K úplné dokonalosti hole podle stylu ježdění si také můžete vybrat i designově vhodný talířek, který Vám bude ladit s celým profilem hole.

Carbon race Vario – Klasické běžecké lyžování, bruslení – každá technika vyžaduje individuální délku hole. Pro ty, kteří si nechtějí zakoupit dva různé typy holí, je tu možnost nastavitelnost délky hole podle vašich požadavků. Kromě toho„ Vario“ může růst s Vašimi dětmi. Tyto hole Vás překvapí svou lehkostí a nekompromisní spolehlivostí.

Více informací a fotografie holí naleznete v přiloženém souboru nebo na www.leki.cz







Kontakt:

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@gsma.cz
272 911 403


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 11. 11. 2010 21:38
Kategorie: Sport
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.