Nové internetové stránky Amylon – tradice i novinky | Tiskovky.info

Nové internetové stránky Amylon – tradice i novinky

Tradiční výrobce kvalitních balených a průmyslových potravinářských výrobků Amylon spustil nové internetové stránky www.amylon.cz, které vynikají inovovaným designem, přehlednou strukturou a jednoduchým vyhledáváním. Nejdete na nich prezentaci širokého sortimentu výrobků i informace o společnosti.

Inovace designu i struktury stránek
Známý výrobce pudinků, škrobů a dalších produktů v konvenční i bio kvalitě se ve své nové internetové prezentaci rozhodl zachovat design, na který byli zákazníci Amylonu zvyklí. Došlo však k jeho modernizaci a inovaci. Klienti společnosti Amylon se tak na stávajících internetových stránkách setkají s tradičními grafickými prvky v novém barevném provedení.

Stránky www.amylon.cz se mohou také pochlubit novou přehlednou strukturou. Sortiment výrobků je logicky rozdělen na dvě základní skupiny – produkty pro spotřebitele a průmyslové výrobky. Tyto skupiny jsou dále tříděny na výrobky v konvenční a bio kvalitě. Díky jednoduchému dělení se návštěvník stránek v produktech Amylon rychle zorientuje a najde přesně to, co hledá.

V sekci pro průmysl najdete lepek, glukózový sirup, pšeničný škrob i malatózový sirup. Pudinky, bramborová kaše, bramborové knedlíky i bramborové těsto v prášku jsou určeny pro konečné spotřebitele.

Zeptejte se Amylonu!
Chcete znát podrobné informace o jednotlivých produktech Amylonu nebo byste se rádi na něco zeptali? Využijte jednoduchých formulářů, které snadno vyplníte a odešlete společnosti Amylon. Odpověď na dotaz vám dojde na váš email.

Prohlédněte si novou internetovou prezentaci společnosti Amylon, která v sobě spojuje tradici a moderní přístup, a informujte se více o jejích produktech.

O společnosti

Tradiční výrobce pudinků, škrobů a dalších produktů Amylon patří ke špičkám na českém i evropském trhu. Díky dlouholeté tradici a zkušenostem se stal jedničkou na trhu ve výrobě pudinků, škrobů a dalších produktů pro domácí i průmyslové využití. V poslední době se firma Amylon soustředí také na výrobu stále oblíbenějších bio výrobků. Široký sortiment produktů Amylon je k dostání v obchodních řetězcích nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Vydáno: 13. 11. 2008 12:09
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Amylon (ověřený zdroj [?])