Nová kolekce Oxbow jaro-léto 2009 | Tiskovky.info

Nová kolekce Oxbow jaro-léto 2009

Za novou kolekcí Oxbow jaro/léto 2009 stojí přední módní návrhář značky Oxbow- Carstene Haase se svým týmem. Díky této spolupráci vznikla kolekce, která vychází hlavně z tradic značky Oxbow, zachovává si eleganci a vyvážený styl.

Kolekce pro muže a ženy je rozdělena do tří řad: Riders Unlimited, Culture a Signature.

Speciální pozornost věnuje kolekce rozvoji grafického designu dámského oblečení a zdokonalení řady technického oblečení, kterou využívá řada nejžádanějších surfařů- žen i mužů.

Kolekci doplňují speciální řady pro muže a ženy- řada Artworks- speciálně navržená série je jedinečná designem, na němž se podílela řada různých umělců.
Všechny tyto řady doplňují ještě další dvě, jejichž základem je hlavně důraz na kvalitu materiálu, kterým je v případě Naturally Committed 100% bavlna a u řady Essentials je to volba sezónních a stálých barev.
Součástí celé kolekce pak jsou tradičně neodmyslitelné doplňky v různé podobě- cestovní zavazadla, bižuterie, boty a další.

Každá z těchto řad, se svým jedinečným stylem, je speciálně vyvinuta pro každodenní potřeby aktivních i pasivních sportovců, příznivců surfingu a všech, kterým se tento životní styl líbí.

RIDERS UNLIMITED

Řada technického oblečení, speciálně vyvinutá pro všechny příznivce boardových sportů. Inovace a funkčnost si zakládá na hodnotách výkonu.

CULTURE

Lifestylová řada oblečení vychází z kultury surfingu. Příroda, cestování a objevování jsou založeny na sdílení hodnot.

SIGNATURE

Další řada speciálního surfařského oblečení je důkazem krejčovského umění. Styly, střihy a každý detail vychází ze snahy o jedinečnost a schopnost okouzlit.

PÁNSKÁ KOLEKCE

RIDERS UNLIMITED

Pánská řada technického sportovního oblečení nabízí tři úrovně technických vlastností, které jsou využity u pánských plaveckých šortek a zohledňují všechny sportovní potřeby. Inspirace vychází z hodnot značky, pro kterou jsou typické květinové vzory v akvarelových barvách, různé geometrické tvary i ručně malované obrazce.

CULTURE

Svou vlastní duši má i řada Culture, nabízející pohodové surfařské lifestylové oblečení. Sportovní móda využívající materiálů vysoké kvality jako neoprén a lněné tkaniny má za cíl poskytnout především co největší pohodlí.

SIGNATURE

Tato řada nabízí oblečení s propracovaným stylem a jde ruku v ruce se současnými trendy. Stylově se navrací ke kořenům města a kombinuje tak v sobě městský a sportovní styl, který zaručuje pohodlí.

DÁMSKÁ KOLEKCE

Letošní letní dámská kolekce Oxbow se poprvé prezentuje s novou grafickou identitou, která jí dodává více ženskosti. Typickým je tzv. „Biflower“ (květinové) logo a monogram, který se objevuje na prádle i doplňcích.

RIDERS UNLIMITED

Letošní dámskou řadu technického oblečení Riders Unlimited tvoří hlavně dámské plavecké šortky a plavky s výraznými barvami a jedinečnou grafikou s květinovými potisky pro sexy letní surfování.

CULTURE

Lifestylová řada Culture si zvolila image inspirovanou ethno stylem, pro nějž jsou typické světlé a lehké materiály.
Kousky jako lehké bavlněné kalhoty, bermudy nebo bavlněno-fleecová sukně dodají vaší figuře pohodový vzhled.

SIGNATURE

Řada Signature klade velký důraz na ženskost a zvýraznění figury za pomoci střihů, které prodlužují a zeštíhlují postavu. Je ideální pro každou ženu, která se ráda drží aktuálních trendů městské módy a zároveň je chce propojit se sportovním životním stylem.

ŘADA ARTWORKS

Speciálně navržená řada pro muže a ženy vyniká hlavně designem, na němž se podílela celá řada různých umělců.

NATURALLY COMMITTED

Série Naturally Committted vznikla s cílem využívat čistě přírodní materiály. Spolu s jedinečnými potisky, je tato ležérní řada oblečení ze 100% přírodní bavlny vhodná pro muže i ženy, kteří ctí ve svém šatníku pohodlné oblečení.

Oxbow

Francouzský lídr na trhu sportovního a módního oblečení pro volný čas, ztělesňuje proslulý způsob uvažování, který má kořeny v jeho historii. Od založení v roce 1985 dvěma francouzskými nadšenci pro sport, přírodu a módu si firma zakládá na stěžejních hodnotách, které jsou pilíři její legendy: kvalita, svoboda, autentičnost, kreativita a komunita.

Už svými prvními, výrazně neokoukanými kolekcemi, se značka odvážila přinést nápadité střihy, materiály, barvy a potisky a vytvořila originální, avantgardní styl. Vytvořila skutečnou revoluci, v níž móda vždy sloužila sportu. Návrháři Oxbow kladou na technické vlastnosti a pohodlí velký důraz. Produkty, vyzkoušené v nejextrémnějších podmínkách týmem mezinárodních jezdců včetně osobností jako Lairda Hamiltona nebo Jean-Michela Bayle, splňují požadavky nejnáročnějších uživatelů.

Hořák Trading a.s.

Firma Hořák Trading a.s. její dceřiné společnosti působí na českém trhu od roku 1990, mezi hlavní aktivity patří především zastupování a distribuce značek O´Neill, Oxbow, Sir Benni Miles a SouthPole v České Republice a provozování sítě maloobchodů pod značkou Walk Shop a outletů v Hatích a Štěrboholích. Obchody Walk Shop naleznete v obchodních centrech v Praze (Sport Town Václavské náměstí, Park Hostivař, Palác Flóra a Spectrum Průhonice), Liberci (Nisa centrum), Brně (Olympie), Plzni (Nákupní centrum Borská pole), Ostravě (Futurum), Pardubicích (Alfi Palace) a v Českých Budějovicích (Mercury).

Více informací naleznete na www.horak.cz.

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@gsma.cz

Vydáno: 19. 3. 2009 10:44
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.