Nová generace filtračních zařízení AQUEL 1000 má za sebou úspěšný start | Tiskovky.info

Nová generace filtračních zařízení AQUEL 1000 má za sebou úspěšný start

Unikátní filtrační systém AQUEL 1000 na doúpravu pitné vody, na jehož vývoji se podílela společnost AQUEL Bohemia, se za prvního půl roku dostal do zhruba 400 domácností. V letošním roce společnost plánuje prodat 4 000 kusů tohoto zařízení. Přístroj lze využít pro vodovodní řad i studny. V současné době se AQUEL 1000 prodává v Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Od září 2012 bude prostřednictvím mezinárodní obchodní sítě dostupný také v Rusku a v Kazachstánu. V rámci strategie péče o své klienty nabízí společnost AQUEL Bohemia výměnu stávajícího filtru za nový AQUEL 1000 s 50% slevou.

„Naše filtrační zařízení používá více než 140 tisíc domácností a firem v devíti zemích světa. Jejich požadavky a naše jedenáctiletá zkušenost pak daly popud k tomu, abychom se pustili do vývoje nového zařízení AQUEL 1000. Tento proces trval dva roky a prodej byl zahájen v červnu 2011. Hned za první půlrok bylo v České republice prodáno 400 kusů.,“ uvádí k úspěšnému produktu Petr Beneš, majitel AQUEL Bohemia. V roce 2012 společnost plánuje prodat 4 000 kusů filtračního systému AQUEL 1000.

Kompaktní a čistý design a relativně malé rozměry v sobě přitom snoubí řadu technologicky špičkových komponentů, jako je šestistupňový filtr včetně tlakové pumpy, UV lampa pro zajištění bakteriologické nezávadnosti, vlastní patentované filtrační vložky nebo aktivace energie vody systémem Energy. AQUEL 1000 je vhodný jak pro vodovodní řad, tak pro studny. Přístroj umožňuje umístění na kuchyňskou linku nebo montáž pod ni, což je z hlediska úspory místa praktické řešení.

Společně s prodejem AQUEL 1000 byl spuštěn i věrnostní program pro zákazníky, kteří mají možnost vyměnit stávající filtr za AQUEL 1000 s 50% slevou. „Původní filtr přitom náš technik zdarma demontuje a namontuje komukoliv, koho si klient určí. Většinou se jedná o někoho v rámci rodiny, komu tímto elegantním způsobem vyřeší přísun kvalitní vody jednou provždy,“ doplňuje Petr Beneš.

Díky vysoké kvalitě komponentů má filtrační zařízení AQUEL 1000 pětiletou záruku. Montáž přístroje je jednoduchá a provádí ji autorizovaný servisní technik AQUEL, který také zajistí servisní výměnu filtrů po každých 10 měsících. AQUEL 1000 byl exklusivně vyroben pouze pro společnost AQUEL Bohemia i s patentovanými filtračními vložkami a celou modifikací systému a prodává se výhradně přes obchodní síť AQUEL. Výrobek má kompletní certifikaci od SZÚ v Liberci, která splňuje též veškeré parametry Evropské normy pro produkty přicházející do styku s pitnou vodou a je platná pro celou Evropskou unii.

Daniel Maršalík
Account Executive
daniel.marsalik@stance.cz
www.stance.cz
+420-725-015-375
+420-224-810-809

Vydáno: 30. 3. 2012 14:07
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.