Nezmokne a nerozbije se: Pro cestování s fotoaparátem je tu Ortlieb Shuttle | Tiskovky.info

Nezmokne a nerozbije se: Pro cestování s fotoaparátem je tu Ortlieb Shuttle

(Uherský Brod, 16. listopadu 2009) – Pro cyklisty, ale nejen pro ně. Pro přenášení fotoaparátu, ale i jiných věcí. Kufr, ale třeba také batoh. Nový koncept multifunkčního kufříku Ortlieb Shuttle představuje maximálně variabilní řešení přenosu citlivého vybavení, které je možno použít nejen na kole, ale i při turistických výpravách a focení v extrémních podmínkách kdekoliv na světě.

Základem Ortlieb Shuttle je polykarbonátový pevný kufr s kolečky a teleskopickým madlem. Záhy se ale může změnit na špičkový kufřík pro profesionální fotografy na cestách – stačí ho jenom dovybavit vnitřně nastavitelným polstrováním pro fototechniku. Podobně lze k Ortlieb Shuttle dokoupit ramenné popruhy pro použití jako batoh nebo upevnění na nosič kola. Shuttle tak může být kufrem na dovolenou, foto batohem, taškou na notebook nebo odolnou taškou na kolo.

Ortlieb Shuttle přitom vyniká zejména špičkovým zpracováním. Je 100% voděodolný a vodotěsný – i díky speciálnímu systému zavírání TIZIP, který nedovolí, aby se k fotoaparátu či jinému obsahu kufříku dostala jediná kapka vody. Má polstrovaný interiér, dvě boční kapsy na zip a další volitelné příslušenství. Váží necelých 5 kilo a díky svým rozměrům (48/34/20 cm) může být využit jako příruční zavazadlo. Vejde se ale do něj hodně – jeho vnitřní objem dosahuje až 25 litrů.

Ortlieb Shuttle s výbavou Camera Insert ocení každý fotograf, který cestuje. Vnitřní polstrování zaručuje maximální citlivost při přenosu techniky, navíc je rozděleno na několik přihrádek pro fotografie a digitální zařízení, ale také pro dva 500mm objektivy. Jeho součástí je také polstrovaná kapsa pro notebook.

Dovozcem kufříku Ortlieb Shuttle je uherskobrodský Azub Bike. Cena základního kufříku je 4490 Kč, vnitřní vybavení pro přenos fotoaparátu stojí 2390 korun a příslušenství pro přenášení jako batoh nebo upevnění na kolo 1790 korun.

O společnosti Azub Bike
Společnost Azub Bike už od roku 2001 přináší zákazníkům v České republice a na Slovensku kola a další cyklistický sortiment, který není na našem cyklistickém trhu zaběhlý. Je oficiálním distributorem skládacích kol Dahon, kterých se ve světě prodalo už přes 2 miliony, a které jsou technologickou špičkou ve svém oboru. Součástí jejího sortimentu jsou dále lehokola, dětské vozíky, dětské tažné tyče, nepromokavé tašky Ortlieb, ale i kožené sedačky Brooks a spoustu dalších nekonvenčních produktů. Více informací o společnosti naleznete na stránkách www.azub.cz.

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz

Vydáno: 18. 11. 2009 14:30
Kategorie: Sport
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.