NetWits Company: Zvelebujte internet s námi | Tiskovky.info

NetWits Company: Zvelebujte internet s námi

ČR – Začátkem února byl na tiskové konferenci oznámen příchod nového hráče na trh s webdesignem a grafikou. Společnost Janíček design fungující od roku 2006 byla přejmenována a ve spojení s dalšími tvůrčími týmy dala vzniknout novému grafickému studiu NetWits Company, které chce zákazníkům nabízet profesionální služba za konkurenceschopné ceny.

„V současné době tvoří naši společnost čtyři oddělení: NetWits webdesign CZ, webdesign EU, entertainment a directhost.cz. Tři nově vznikající tvůrčí týmy již dnes věnují hodiny práce projektům našich zákazníků,“ popsal na tiskové konferenci manager projektu Jan Alexandr Janíček. Zároveň vyzval ke spolupráci všechny, kteří by se rádi podíleli na rozvoji společnosti: „Do našich tvůrčích týmů přijmeme na smlouvu grafiky, kodéry, programátory, marketingové poradce, techniky a další pracanty, kteří jsou přesvědčeni, že našim zákazníkům mají co říci. Nezaleží nám tak na zkušenostech a praxi jako na odhodlání a estetickém cítění. U nás mají šanci i čerství absolventi škol.“

Kromě představení rozsáhlé pracovní nabídky Janíček také nastínil problematiku smýšlení některých podnikatelů: „Dnes je u každé rostoucí společnosti pravidlem vlastní internetová prezentace. Mnoho podnikatelů se však domnívá, že pouhá prezentace se nepotřebuje rozvíjet, ale pouze jednou za čas aktualizovat. Bohužel je to častý omyl, jelikož základem internetového marketingu a reklamy je stále přicházet s něčím novým, ještě lepším, aby byl výsledek nakonec ohromující. Právě proto jsme se zaměřili na malé a střední podnikatele, kterým bychom rádi nabídli nejen pomoc ohledně tvorby webových stránek a některé bezplatné služby, ale také pomohli s rozvojem a propagací jejich projektů na internetu i mimo něj. Ceník se ve srovnání s konkurencí stále drží nízko u země a navíc je v něm zahrnuto několik položek zcela zdarma, jako např. poradenská činnost, optimalizace či oprava vadných součástí webových stránek.“

Ohlasy na práci studia se ozývají ze všech stran: „Spolupráce se studiem NetWits Company probíhala k naší maximální spokojenosti. Splnili všechny požadavky naší firmy a v mnohém je i překonali. Pokud bude naše firma v budoucnu potřebovat podobné služby, oslovíme znovu studio NetWits Company,“ chválí práci zákazník Patrik Tomášek, jednatel společnosti Grrema media. Stejně tak si práci pochvalují organizátoři studentského festivalu NášUP, kterým Netwits Company vytvořilo logotyp, webové stránky a plakáty: „Překvapila nás vstřícnost, cena, rychlost s jakou nám vše vyhotovili a profesionální provedení. Za vše mluví pozitivní ohlasy, které jsme na práci NetWits Company dostávali od účastníků v průběhu festivalu i dlouho po něm.“

Nová společnost NetWits Company má již teď kořeny sahající do minulosti. Dříve nepříliš známé studio Janíček Design, bylo přetvořeno na studio exportující své práce i do zahraničí.
„Naše úsilí bychom rádi soustředili na tvorbu ve všech směrech kvalitních webových stránek za dostupnou cenu především pro podnikatelský sektor a instituce veřejné správy. Vytváříme vše od grafiky, přes kódování a PHP aplikace až po reklamní kampaně, logotypy či rozsáhlé firemní manuály. Pro naše zákazníky máme připravenou velkou škálu služeb za skvělé ceny. Takže potěšíme myslím nejen české, ale i zahraniční zájemce,“ říká usměvavý manager NetWits Company.

Na otázku, proč by lidé měli využívat služeb nového studia Janíček odpověděl: „Oproti konkurenci nabízíme nízké ceny a máme bohaté zkušenosti. Respektujeme firemní styl a posouváme jej dál. Kromě toho nabízíme vždy originální řešení dle přání našich zákazníků. Profesionální grafikou rozvíjíme prestiž Vaší značky.“

Jan Alexandr Janíček
manager
jan.a.janicek@netwits.cz

Vydáno: 20. 2. 2008 23:23